14.1.9 lpg borulari uygun olarak serilmemis.krom borular sokulecek ..

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve Tevfik tarafından 5 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

1. Tevfik

Tevfik New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    04.08.2017 tarihinde lpg yakit borulari duzgun serilmemis ve krom borular sokulecek diye agir kusurlu olarak vizeden kaldim. Bu sorunu kendim halledebilirmiyim acaba bilgisi olan yardimci olabilir mi ? Simdiden teşekkürler.

2. Bayram

Bayram LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    76
    O işi işin ehli kişiye yaptırman daha mantıklı çünkü sızdırmazlık raporuda ister tüv onun için lpgciye gidip orada hem tesisatı uygun hale getirmek hemde sızdırmazlık raporu almak daha mantıklı uğraşmayın derim

3. ersahca

ersahca LPG-C02b-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    761
    merhaba,
    egzozla olan yakinlik-yalitimla alakali bir agir kusur. degisen yonetmelikle eklenmis.
    bana tuvturkten gelen cevap "Tüm bağlantı ve üniteler egzoz ve ısı kaynaklarından en az 10 cm uzakta olmalıdır. Isı izolasyonu yapılması halinde mesafe daha az olabilir." seklinde. bu arkada olmaz da motorun icinde bir yerdeyse ve dikkat etmislerse kalmisinizdir. inisiyatif.
    ama denildigi
    bu is sizi sanirim asar. kolay gelsin.

4. ersahca

ersahca LPG-C02b-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    761
    + spiral. borularda spiral varsa birakmislardir. sokun spiralleri...

5. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Muayenede kaldığı için sızdırmazlık isteyebilirler.
    Gidin tadilat yaptırın dediler size. siz sızdırmazlık yapmadan kabul etmezler.

Sayfayı Paylaş