Akl lpg kitine keihin enjektör

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve Mustican05 tarafından 4 Haziran 2017 başlatılmıştır.

1. Mustican05

Mustican05 LPG-C02a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    1
    Arkadaslar 1 hafta önce fbr lpg kitimin ecusu arizalandi.msci elektronik ecu onarimina gönderdim ama onarılamadigini arızanın büyük olduğunu ilettiler.bunun uzerine akl lpg ecusunun uyumlu oldugunu öğrendim.ve suan akl ecu siparisi verdim ayni zamanda valtek enjektorlerden kurtulmak icin 5-6 ay kullanilmis keihin enjektor buldum ve siparis verdim.bana verilen bilgi sorunsuz cakisabilecekleri yönünde.sizce durum ne olur?montajı 4 gun içinde yapilir buraya sonucuda yazacagim.
    Valtek enjektoru birakmamin sebebi ne kadar ayar yaparsak yapalım benzin gibi tepki vermiyor ve ayarinin kaçtığını düşünüyorum.msci elektronikten aldığım kablo ile cok ayar yaptim ama benzinde arac bambaska bir hal alıyor resmen. Bu arada aracim 1997 citroen xantia 2.0 123bg

2. Mustican05

Beğenilen Mesajları:
    1
    *çalışabilecekleri olacakti telefonun azizligi ☺

3. nspcn

nspcn Member

Beğenilen Mesajları:
    14
    Slmlar ben de valtek ten kurtulmak istiyorum. Siz 2. El keihin enjektörlero kaça temin ettiniz?

Ayriyeten Aracımda microfast obdsiz ecu var bu ecu acaba keihinleri tutarlı çalıştırabilir mi? Sanirim mosfet degeri önemli imis acaba microfast obdsiz ecunun mosfetleri güçlü müdür?

4. Mustican05

Beğenilen Mesajları:
    1
    Benimkinde de obd yok.valla zaten bu isi dusunmemin sebebi burasi.once dymco denediler sonra hana sonra brc dediler ve hepsinden super sonuclar elde edildigini gordum.400 tl ye geldi bana enjektör.

5. RomanoyaAyarVerenAdam

RomanoyaAyarVerenAdam LPG-C03a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    670
    sonuçları yazarsanız seviniriz.inşallah gönlünüze göre olur.

6. Mustican05

Beğenilen Mesajları:
    1
    Valla bende merak ediyorum insallah gelecek olan enjektor gercekten cok kullanilmamistir.taktiracagim yer ayni zamanda prins lpg bayisi onlarda keihin kullandıkları için sorun olmaz diye düşünüyorum.sonuçları burda detaylı bir sekilde yazacagim ki benim gibi tereddüt edenler varsa sonuclar hakkında bilgisi olur

RomanoyaAyarVerenAdam bunu beğendi.
  7. Bayram

Bayram LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    76
    Merhabalar benim araçta kme marka sıralı sistem lpg mevcut ama ben bu sistemin kullandığı valtek enjektörleri sizler gibi çeşitli nedenlerle memnun olmadığım için keihin enjektör ile değiştim çokta güzel oldu araç lpg de çalışırken benzinde olan enjektör sesinden daha az sesi var randıman da süper ama aracınızın hp gücüne göre alın enjektörleri sonra uygun fiyata denk geldi regülatörü de lavato regülatör ile değiştirdim misgibide oldu yani hiç bir uyum sorunu yaşamadım muayenede sorun çıkmaz ise daha da güzel olur

Mustican05, powerkırk3 ve x-calibur bunu beğendi.
  8. Mustican05

Beğenilen Mesajları:
    1
    Muayene bu ay yapilacak benimde lpg belgesinde regulator ve tank markasi yazıyor.suanlik sorun olmaz geçerken diye düşünüyorum.regulatoru neden degistirdiniz?birde fark olarak ne oldu keihin ile aracinizda?ekonomi performans acisindan? Turuncu aliyorum benim aracim 123 bg 144 bg e kadar turuncu olanı kullanılıyor.

9. Bayram

Beğenilen Mesajları:
    76
    Regülatörü değiştirme nedenim benim regülatör biraz daha eski idi şuan kullandığım ikinci eldir hem az kullanılmış hemde çok uygun fiyata geldi basınç değerleri stabil enjektörlerde çalışma zamanları çok iyi aracın orijinal enjektör zamanlarını her devirde yakalayabilirsiniz buda lpgde avantaj

10. Mustican05

Beğenilen Mesajları:
    1
    O
    O zaman benzindeki tepkileri veriyor diyebilir miyiz? Birde yakitta bir değişim oldu mu sonuçta daha verimli calistigini düşünüyorum.arac isininca rolanti de benim dalgalanma vardi bakalim enjektor kaynakli mi göreceğiz onuda.

11. Bayram

Beğenilen Mesajları:
    76
    Benim aracın gidişi çok güzel 190 falan basıyorum gidiyor yani çekişi ile gidişi ile alakalı bir sorunum yok rolentide dalgalanma sadece lpg de mi oluyor? Bilmiyorum ama boğaz kelebeğide olabilir

12. Mustican05

Beğenilen Mesajları:
    1
    Sadece lpg de oluyor.oda arac tam anlamiyla isininca ideal sicakliga gelince yapiyor bunu

13. Mustican05

Beğenilen Mesajları:
    1
    Bugun itibariyle fbr sistemime akl ecu ve keihin enjektor montajını yaptırdım.suanlik iyi gibi duruyor.değerleri bir kac gune paylasacagim.
    Aklima takilan....
    Normalde prins sitesinde enjektor seçimine göre turuncu olmasi gerekliydi enjektor.ama mavi geldi eski nesilmis keihin bana gelen.ve regulator fbr olduğu icin turuncu olmazmis o değerler prins sistemine göreymis.bu yuzden sorun yok dedi usta.prins regulator 2.1 bar civarinda çalışıyormus bizimki 1.1 bar oldugu icin turuncu olursa sıkıntı olurmus bağlantı kuramadim.lutfen yardimci olabilir mi arkadaslar

14. nspcn

nspcn Member

Beğenilen Mesajları:
    14
    selamlar montaj sonrası son durum nasıl acaba?
    pedal tepkisi?
    hızlanma?
    tasarruf/sarfiyat
    viteste gazı bırakınca ve basınca sert bir geçiş var mı?
    ısınınca sallanarak çalışma var mı motorunuzda?

dymco lar çok pahalı bu işi ekonomik yoldan nasıl halledebiliriz. neyse ki size az kullanılmış prins enjektör denk gelmiş

15. Mustican05

Beğenilen Mesajları:
    1
    Suan daha tam testini yapamadim ayar kablosuyla baglandiktan sonra burda resimli paylasicam bakalim nasil olacak

16. Mustican05

Beğenilen Mesajları:
    1
    Peki sizin enjektor hangi renk? Motor gücu nedir birde?

17. Bayram

Beğenilen Mesajları:
    76
    Mavi renk 126hp motora uygun olduğunu söylemişti satıcı

18. Bayram

Beğenilen Mesajları:
    76
    Evet turuncu enjektör daha yüksek hp araçlarda kullanılır diye biliyorum bunlar sarı mavi turuncu renkli hp gücüne göre kullanılıyor

19. Mustican05

Beğenilen Mesajları:
    1
    400 tl fiyat

20. Bayram

Beğenilen Mesajları:
    76
    Bursa'dan saygılar

Cliosymbol bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş