Atiker 0.55-60 kuruş km de acil yardım lütfen :'(

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Emirhancakir tarafından 10 Haziran 2016 başlatılmıştır.

1. Emirhancakir

Emirhancakir LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    6
    Merhaba arkadaşlar. Aracı alalı 2 ay oldu nerdeyse. Sürekli depo fulluyorum ve 70 liraya en fazla 140 km gidebiliyorum. Lpg ayarı için 50tl para verdim. Enjektörleri aracın 1.8 miş matkapla büyüttü ve kaç yaptı bilmiyorum. Programdan ayar yapmadan önce harita gibi bir şey vardı ve en başta ki sarı nokta 1.8 deydi. 1.4 e düşürmüştü stop etti araç ve o yüzden deldi. Deldikten sonra 1.2 ile 1 arasında bir yere getirdi viteste tutarak ve stop etmedi. Rolantide de normal çalıştı. Delik delmeden önce de yakıt sanırım 45 kuruştu 2 kez 100 km de dolum yaparak hesap yapmıştım, 50 kuruş da olabilirdi emin değilim. Lpg min modeli ne bilmiyorum. Öğlen arasında kaputu açıp fotoğraf çekip eklerim modelinin ne olduğunu görebilirsiniz umarım. Ekran da lpg ve benzin enjeksiyon süreleri yazıyor du sağ üst köşede onların kaç olması gerekiyor? Diğer sayfalar da min. Bar ve max bar ile de çok ufak oynamalar yapmıştı sanırım. Rolanti de 800 devir gösteriyor çalışmasını.

Aracım:
    Hyundai Elantra 1996 Otomatik 1.8 GLS DOHC Motor 128hp

Adama gidicem tekrar ayar yapması için. Baş edemiyorum gerçekten. En fazla çıktığım devir 2700 ve en fazla çıktığım hız 60km. Sırf yakıt yakmamak için. Trafiğe hiç girmiyorum. Farklı yerlerden yakıt aldım ve km de değişiklik olmadı her komple bitirip fullemem de en fazla 5km oynadı menzilimde. Arkadaşlar lütfen yardım edin sorunum ne olabilir ilk arabam ve arabadan soğudum.

Yağ, yağ filtresi, hava filtresi hepsi değişeli 650km oldu. Benzinimden de azalıyor işin ilginç yanı.

Ekran da yapılması gereken ayarlar ne olmalıdır yardım edin ekran resmi vererek ayarları gösterirseniz aynısını uygulattırırım. Nozullar kaç mm lik olmalıdır? Regülatör'ün ayarı ile oynanmalı mı?

Arkadaşlar lütfen yardım edin yalvarırım deliye dönüyorum. En kapsamlı bu siteyi buldum lpg konusunda. Acil yöneticilerden ve diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum :'( Yarın Avrupa yakasına geçicem hayatta 70tl lik gazla geçemem ben bu gidişle karşıya:'(

Son düzenleme: 10 Haziran 2016
  2. Emirhancakir

Beğenilen Mesajları:
    6
    Arkadaşlar bakın lütfen kimse ilgilenmiyor:'( kablo ve cd fiyatını 39.99 tl ye gördüm size aitmiş 50 tl verdiğime pişman oldum. Yardım edin lütfen

3. maycicek

maycicek UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    866
    Kablonuzu alın, bilgisayar ile LPG sistemine bağlanıp, programdan ekran görüntüleri alıp kendi konunuzda paylasirsaniz yardımcı olabileceğimiz kadar oluruz.

Ama öncesinde diğer konulara goz gezdirin temel kavramları anlayin.

4. Emirhancakir

Beğenilen Mesajları:
    6
    Sistemin modelini anlamak için resimler 1

Ekli Dosyalar:

5. Emirhancakir

Beğenilen Mesajları:
    6
    20160610_122311.jpg 20160610_122246.jpg kırmızı cihaza bağlı olan 3 hortum ıslak ve ya yağlı gibi duruyor. Böyle olması normal mi?

Ekli Dosyalar:

6. maycicek

maycicek UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    866
    Normal değil ama sorun lpg sistemi kaynaklı değil :)

Motorun muhtelif contalari vardır, onlar aşınır, yenilerseniz bu tip yağ kaçakları geçer.

7. maycicek

maycicek UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    866
    Bu arada sistem atiker fast/nanofast.

8. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103

Sayfayı Paylaş