atiker fast ayar yardımı

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve muratk1999 tarafından 8 Temmuz 2021 başlatılmıştır.

1. muratk1999

muratk1999 New Member

Beğenilen Mesajları:
    1
    selamlar. 2000 motor 140 beygir aracıma 2.4 mm nozul kullandım.kablo ile otomatik kalibrasyon yaptığımda benzin ve gazda benzin süreleri eşitlenerek bir kalibrasyon yapıyor fakat benzin haritasından bir miktar fakir(altta) bir lpg haritası oluşuyor.manuel müdahale ile rolanti ve normal şehiriçi dur kalk ve 2-3 vites aralıklarında ve rampalarda haritayı eşitlediğimde çekiş vs sorunu olmuyor ama aynı ayarlarla uzun yol açık trafikte lpg haritası elimde haritanın resmi yok pc ekranında 3-4 mm kadar fakir şekilde düzenleme yapıyor.haritayı ona göre ayarlarsam durkalk şehiriçi trafikte zengin olacak şekilde bu sefer lpg haritası üste çıkıyor.sebebi ne olabilir. şimdilik şehiriçi yol testinde harita komple lpg benzinden 1 mm yukarıda ayarladım.rolantide benzin 2.9-3.0ms iken lpg de benzin ms 2.7-2.8 çok hafif zengin ayarlayıp bıraktım.lpg basınç 1.07-1.1 arası .sizce ayarlar iyimi? uzun yolda haritanın fakire gitmesi normal mi?normal değilse neden olur? bu arada lpg ms süresi de 4.2- 4.5 arası rolantide.nozulların ölçüsü iyi mi?

Sayfayı Paylaş