Atiker fast Bazı kitlere bağlantı sorunu

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve byati tarafından 12 Mart 2013 başlatılmıştır.

1. byati

byati New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Mrb Serdar bey. Geçenlerde usb kablosunda bağlantı sorunum vardı gönderdim ve kısa sürede tamir edip gönderdiniz.İlginize çok teşekkürler. Bir sorum olacaktı. Mercedes'e ve kendi aracım marea daki (vs..) atiker fast system'e sorunsuz bağlanmama ragmen bugün clio' daki fast system'e pc bağlantısı kuramadım. Bütün versiyonları denememe ragmen kablo bağlantısını kontrol ediniz uyarısı verdi. Tekrar arızamı yaptı diye şüphelendim kendi aracıma taktım hemen bağlandı.

Bu durum ikinci defa oluyor. Neden olabilir bu sorun. araçtan mıdır? Ecu soketlerini çıkartıp taktım olmadı yine.

2. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba,
    Kablo bir sisteme bağlanıyorsa bütün sistemlere bağlanır.
    Sorun araç tesisatıyla alakalı olabilir.
    Başımıza bir iki defa geldi ecu üzerinde fast yazıyor ama içerdeki yazılım multifast çıktı.
    4. kablo çalışmayınca diğer yazılımları deneyin dedik ve bağlandı eleman.
    Sizde multifastı deneyebilirsiniz. Sorun budur demiyoruz fakat denemenizde fayda var.
    Özetle kablolarımız bir kite bağlanıyorsa hepsine bağlanır. Bağlanmıyorsa yazılım ve araç tesisatına yönelmeli.

3. byati

byati New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ecu üzerinde safefast yazıyordu. versiyonların biröogunu denedim.Belki denemediğm bir yazılımla bağlanırdı. Fakat 4. kablo demişsiniz. 4 numaralı kablodan mı bahsettiniz.
    Atikerler 1 numaradan değil mi hocam?

4. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    tekli değiştirdiğimiz 4. kablo demek istedim.
    Kabloda sorun var diye o şekilde davrandık.

5. mt_44

mt_44 Active Member

Beğenilen Mesajları:
    58
    atiker fast için kablo almayı düşünüyorum nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

6. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Pm atıldı.

Sayfayı Paylaş