Atiker Fast Beyin Kablo Şeması

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve maycicek tarafından 28 Kasım 2013 başlatılmıştır.

1. maycicek

maycicek UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    866
    Merhaba,

Bugün itibari ile aracıma atiker fast takılmış durumda, umarım arıza vs yaşamadan ekonomik olarak kullanırım aracımı :) ve tabiki kabloyu sanalpazar.com üzerinden sipariş ettim..

Şu anda ihtiyacım atiker fast beynin kablo şeması (hangi kablonun ne işe yarıyor)

Nedenine gelirsek, başka bir amaçla aracığa takmayı düşündüğüm AFR - Hava yakıt karışımı göstergesi elimde mevcut, bu cihazın kendi oksijen sensörü var ve piyasadaki araçların %95 inden farklı, daha hassas, daha "geniş" aralıkta ölçüm yapıyor, ne kadar zengin ne kadar fakir net bir şekilde görülebiliyor

gene bu cihazın kendi göstergesi olmasının yanında aynı zamanda başka bir cihazda kullanmak üzere 0-5 volt arasında değişen voltaj çıkışı yapma özelliği var

atiker fast yazılımında parametrelerde bu özelliği kullanıp karışımı yazılımın içerisinden görüp loglara göre ayarlarımı olabilecek en iyi hale getirebileceği düşündüğüm bir parametre gördüm:

İhtiyaca geri dönecek olursak, atiker fast beynin kablo şemasına nasıl ulaşabilirim?

2. oktayoo

oktayoo Active Member

Beğenilen Mesajları:
    176
    konuyu hortlatayım,banada lazım.

3. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba,
    Atiker ecu şeması malesef elimizde mevcut değil.
    Stag olarak nette arama yaparsanız sonuca ulaşma olasılığınız mevcut.

4. maycicek

maycicek UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    866
    Ben stag firmasinin web sitesinden indirdim ecu pinoutlari..

Firsat bulursam hem nanofast hemde fast ecularin pinout listelerini yayinlarim bu konuda..

5. oktayoo

oktayoo Active Member

Beğenilen Mesajları:
    176
    güzel olur,teşekkürler.

Sayfayı Paylaş