Atiker Fast Program hk.

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve arnesto06 tarafından 17 Aralık 2012 başlatılmıştır.

1. arnesto06

arnesto06 Member

Beğenilen Mesajları:
    1
    Bişey sormak istiyorum Atiker FAST programında görünen menülerin dışında bi menü daha var usta bi şekilde açıyor ayar yapıp kapıyor... sorduğumdada meslek sırrı diyor gülerek :))).... değer yazılan bi ekran, sayılar giriliyor fln orayı tam göremedim bi görseydim anlardımda yetişemedim göremedim tam olarak ama evde bikaç deneme yaptım yok öyle bi ekran çıkartamadım....

Ne ekranıdır hangi ayardır bilen varmı acep?

2. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Bahsettiğiniz ekran hakkında malumatımız yok.
    Map dışında sayısal değer girilerek ayar yapılan bir sayfa olduğunu sanmıyoruz.

3. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Bahsettiğiniz ekran hakkında malumatımız yok.
    Map dışında sayısal değer girilerek ayar yapılan bir sayfa olduğunu sanmıyoruz.

4. arnesto06

arnesto06 Member

Beğenilen Mesajları:
    1
    Farklı bir sayfa olarak açılıyor bundan adım gibi eminim peki map sayfası neresi oluyor ve ne işe yarıor...

5. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Mehaba,
    map eşittir harita. Basınç sekmesi altında, turuncu çizginin olduğu yer.

6. Desertlegend

Desertlegend New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    yi günler.Uzun zamandır atiker kullanmaktayım fakat son zamanlarda oldukça sorun çıkardı aracıma.Diğer aracımdakinde sorun yok.

Megane 2 2004 1.4 aracım. 1 yıl once Atiker lpg taktırdım..Son 2 aydır aracın 3000-4000 devirler arasında giderken tekleme-kerkinme yapması var.önceleri çok azdı fakat şu aralar özellikle 5,viteste resmen deprem etkisi yapıyor araçta giderken..hava filtresi-bujiler yeni değişti araçta-tüp filtresini değiştirdim etki yapmadı soruna..Ayrıca 4000 devirde misal bi yerde kalıyor daha gaz yemiyor araç çekişten düştü.. tekleme yaptıgında gazı bırakıp tekrar yüklendiğimde kısa bi süre asılıyor araç sonra yine bırakıyor....Ve asıl acil olan kısım aracım suan LPG de 550 krş yakıyor. 100 km de 16 litre gaz yapar.şehir içi.Sakin sürüştete 450-500.Aşırı fazla şehiriçinde 10 litreyi aşmıyordu bnm aracım..Şuan Benzinle dolaşıyrm kapadım lpgyi.. Yukarıda yazdıgım çekiş-tekleme-kerkinme-gaz yememe problemlerinin hiç birini benzinde yapmıyor araç sorunsuz..Lpgde şuan tam gaz yapıp yüklendiğimde benzine atıyor son durum boyle yakın aynı yuksek.

Yardımcı olursanız sevinirim

7. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Regülatörde problem olabilir.
    Devamlı 1 bar basınçta tutamazsa regülatör, yeterli derecede yakıt veremez enjektörler.
    Kontrol etmeniz ya da ettirmeniz gereken regülatör basıncı.
    Basınç normal ise enjektörlere yönelirsiniz.

Sayfayı Paylaş