ATİKER FAST SERVİS UYARISI İPTAL ETME

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve mustafa-t tarafından 4 Haziran 2013 başlatılmıştır.

1. mustafa-t

mustafa-t New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    yeni aldığım araçta atiker sistem takılmış. 52 binde ve 64 binde yetkili serviste bakıma girmiş ( servis kaşesi var) 71 binküsür de kontağı kapatınca ikaz sesi vermeye başladı dün. nette baktım bu bakım ikazı demekmiş. ben araçlarımı 15 binde bir genel bakıma sokuyorum ardından lpg bakımı yapırdım eski aracımda. bu gün bi bayiye gidip niye bu ikazı erken verdiğini sordum. garanti kitapçığına ve bakım kmlerine baktı ve bilgisayara bağlayıp o ikaz segmesini ben iptal etmesini söylememe rağmen yasak diyerek 2 bin km öteledi. ( sanırım daha önce 52 bindeyken 20 bine işaretliymiş) birde programın aynı ekranında bir değeri daha değişti o kısmı tam göremedim. çocuk kandırır gibi davranması sinirime dokundu. aracın lpg kalibrasyonundan yana bir sıkıntım yok ama kafaya taktım nette yazılımı aramaya başladım. araçtaki sistem fast imi. nette kalibrasyon programını buldum. ama o ustanın girdiği kısmı göremedim. bu bakım ikazı için servisteki yazılım farklı mıdır? eğer değilse ilerde filitre değişimini vs kendim yapıp ikazı iptal etmek için ürünlerinizden almayı düşünüyorum ama bu ikaz segmesi ni çözemedim. daha önce bir servise gitmiştim ondaki yazılım bundandı. benim elimde de şu an yazılım olarak bu var. bir de bunun 9.0 diye bir sürümü var ama farkı göremedim pek.

[image]http://img441.imageshack.us/img441/4475/adsznaj.jpg[/image]

bilgi verirseniz teşekkür ederim.

2. mustafa-t

mustafa-t New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
  3. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba,
    kitiniz Fast sistem. Ustanın kullandığı yazılımla aynı.
    Biz gönderiyoruz müşterilerimize. Kabloyu alırsanız yazılım aramanıza gerek kalmaz.
    Sorunu halledebilirsiniz.

Sayfayı Paylaş