Atiker fastsystem ayar?

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve spawnem tarafından 12 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

1. spawnem

spawnem Member

Beğenilen Mesajları:
    3
    Merhaba,Aracım lada vega 1.6 16v

Resimde göründüğü üzere bu değerlere normal diyen tırnak içinde "lpg ustaları yüzünden kendi ayarımı kendim yapmak istiyorum.Fakat nasıl yapılacağını hiç bilmiyorum.Temelden bana birseyler anlatarak destek olunabilirse sonradan benimgibi hiç bilmeyenlere biraz olsun ışık göstermiş oluruz.Ben forumda baya bir arastırma yaptım fakat ayarın nasıl olacağı konusunda bir bilgiyi en azından ben bulamadım.

Neyse sorunuma gelirsek resimlerdede görüldüğü üzere ayar bozuk ve bu yüzden araba alt devirlerde tekleyerek gitmeye calısıyor üst devirlerdede araba benzine göre sağır ses var görüntü yok.Benzinde cok iyi gidyor ancak lpgde sağırlasıyor.

Bugun tekrardan arabayı bilgisayara bağladığımda kalibrasyon istedi tamam dedim yapalım fakat lpg ısısı -3 olamaz gibi bir uyarıyla karşılaştım.dolaysıyla kalibrasyonu yapamadım.Dün arabanın dinamosu sokulmustu o anda usta acaba bir soket yanlısyeremi taktı bilmiyorum su anda kalibrasyonda yapamıyorum.KOnu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla,

Moderatör tarafından son düzenleme: 17 Kasım 2014
  2. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba,
    ısı sensörü bağlanrı kablolarında bir temassızlık söz konusu olabilir.
    Enjeksiyon süreleri görselini hem benzinde çalışırken hemde lpg'de çalışırken istiyoruz.

Sayfayı Paylaş