ATİKER SAFEFAST SİSTEM AYAR HAKKINDA ADMİN CVP BEKLİYORUM :)

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve ferdiklc tarafından 20 Mart 2016 başlatılmıştır.

1. ferdiklc

ferdiklc New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    öncelikle selamın aleyküm

benım sorunum su arkadaşlar ( 307 xt otomatik 2004 model )
    aracımı aldıgımda sorunsuz sıkıntısız binıyordum araç ilk çalıştıgında benzinle çalışıp sonra lpg ye geçiyordu fakat gaz bittiğinde benzine geçmiyordu sonra ben gazcıya göturdum aracı filitreleri değiştirdiler depo gaz basılan yerı değiştirdiler pc ye baglayı ayar yaptıklarını söylediler tesisatta sıkıntı varmış düzelttik dediler map sensörünü iptal etmişler onu taktık tekrar dedıler tmm dedım aldım sıkıntı yok gıbıydı gaz bıtınce benzıne geciyordu olaylar bundan sonra nüksetmeye başladı

lpg yı fulledım gazcıdan cıktım 4 lambada yanıyor bırden ötmeye basladı kırmızı yandı benzıne geçtı araç
    dugmeye basıp tekrar gaza aldım 1 km gıdıyom tekrar benzıne geçıyo düzen tutturamadım tekrar gaazcıya göturdum pcye bagladı ayar yaptı felan hata mesajı arıyor hata yok sorun yok dıyo neyse dedım başka gazcıya gittim pc ye bagladı hata yok dedı bende dedım araba kalsın ıyıce bakın bıraktım aracı aksam oldu aldım sorun ne tesısattanmış mapı ters baglamışlar dedı ıyı dedım gazcıdan cıktım 500 mt. gittim tekrar benzıne gectı araç bu gazcılardan bıktım gittim kablo sıparış ettım kablo elimde
    araca bagladım kabloyu önce yedek aldım hiç bir şeyle oynamadan sonra programdan ecu reset yazıyordu ona bastım map reset yazıyordu ona bastım ayarlar gitti sanırım fabrıka ayarlarına döndu

resetledıkten sonrakı resımlerı yukleyecem ayar konusunda yardımlarınızı beklıyorum
    harıtayı fabrıka ayarına çektım herhangı bır oynama yapmadım

Ekli Dosyalar:

2. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Yedeği tekrar yüklediğinizde ayarlar geri yüklenir hata belkide ecu resetlediğinizden düzelebilir de
    benzine atma anında gaz basıncı çok düşüyorsa bence map sensörü arızalı olabilir ama emin değilim...

3. x-calibur

x-calibur Super Moderator

Beğenilen Mesajları:
    3.067
    Ve aleykum selam, hoşgeldiniz.

Hocam işlemlere geçmeden önce ayarlarınızı tam olarak bilerek seçmeniz gerekiyor. Bu yüzden hiç ayar ekranında neyi seçeceinizi bilmiyorsanız eski yedeğinizi ekrar yükleyip ekran görüntülerini alın ve ecu ve map resetten sonra girilmesi gereken yerlere eski ayarlarınızı yada doğru olduğunu düşündüğünüz ayarları girin. Yanlış ayarlar ile kalibrasyon yada harita düzenlemesi sağlıklı sonuçlar vermez

Sayfayı Paylaş