Basıncı değişen regülatör

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve elmacı tarafından 28 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

1. elmacı

elmacı New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhaba aracım da atiker microfast takılı. Regülatör basıncını uzun süre 1.40 da kullandim. Aracım turbolu olduğu için birazdaha artirmak istedim 1.46 yaptim ve ertesi gün bi baktım 1.60 olmuş hemen 1.39 a geri döndüm ve o şekilde aracı 2 gün kullandim hala o civarlardaydi. Arac 3 gün yatti bugun bir baktım 1.50 olmuş basınç . Kendi kendine neden yükselirki ? Ve şuan tam ısınmış motorda 1.42 ye ayarladim çok hızlı bir şekilde 1.40 1.43 arasında oynuyor bir iki gün sonra tekrar bakacağım. Motor sıcaklığı etkilermi ? Değerlerin hepsine gazdayken bakıldı.

2. Metin sezen

Metin sezen Member

Beğenilen Mesajları:
    13
    Atikerin regületörleri biraz narin regületör basınç ayarını aracınızla biraz gezip fan açıp kapattıktan sonra ayarlarsanız daha stabil olucaktır.

3. Ozcannyasin

Ozcannyasin Member

Beğenilen Mesajları:
    6
    Saat yönü mü basıncı düşğrüyor

4. Seslenti

Seslenti LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    147
    Saat yonunde basinc dusuyor ama bunu bilgisayara bagkamadan ve gormedeb yapmayin l, yani bir tur cevirince basinc su kadar dusrt diye bisey yok hafif hafif cevirecek bilgisyardan kontrol edeceksiniz.

x-calibur ve powerkırk3 bunu beğendi.
  5. Ozcannyasin

Ozcannyasin Member

Beğenilen Mesajları:
    6
    Üstad yani vidayı gevşettikçe basınc artıyor demi kablo daha gelmedide

Sayfayı Paylaş