Merhabalar 2001 model 1.6 opel zafira aracımda bedini marka kpg kiti bulunmakta aracımda rolantideyken düşüp yükselme çok yakma lpg ye geçerken stop etme gibi problemler var arıza tespit cihazında fakir karışım sorunu vermekte bu sorunu lpg ayarıyla ortadan kaldırabileceğimizi düşündük fakat gittiğim lpg ustası bedini programında fakir veya zengin karışım yapılabilen bir alanın olmadığını söyledi sizce böyle birşey olabilir mi yoksa uğraşmamak için böyle bişey söylemiş olabilir mi bulunduğum şehirde başka bedini servisi yok malesef. Acaba sizde mevcutsa bedini kablosu ve programını alsam bu ayarı kendim yapabilirmiyim? Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba, ayar ile mevcut bozukluk giderilebilir. Aracınızın benzinde sorunsuz çalıştığını varsayarak bunu söylüyoruz. Bedini 3 çeşit kabloya sahip. Lpg ecusunun veya bağlatı noktasının resmini göndermeniz yeterli . Ödemeden sonra uygun kablo fatura ile birlikte tarafınıza sevk edilir.
İlginiz için teşekkür ederim kabloyu programıyla birlikte satın almış olacağım değil mi ve fiyatı ne kadar acaba.
Program ucretsiz. Ecu resmı geldıkten sonra fıyat verebiliriz. Bir tanesi 120 diğer ikisi 50 şer lira.
İlginiz için tekrar teşekkür ederim mail adresime fotoğrafın ulaştığını ve kablonun elinizde mevcut olduğunu fiyatın 50 tl olduğunu belirtmişsiniz.Almak istiyorum işlemi nasıl gerçekleştirebiliriz.
Teşekkür ederim. Yalnız bir problemim var göndermiş olduğunuz yazılımı kurarken bir sorunla karşılaştım mail gönderdim fakat görmediniz galiba yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba bedini magduru olarak çözüm bulamadığım arıza hakkında sizden yardım almak istiyorum. 2. EL Bedini ECO3000 model ECU ya ihtiyacım var. Yada ECU programı ve yazılımına ihticayım var. Bana lütfen yardımcı olunuz. Kablosunu sizden almak istiyorum elinizde mevcutmu kablosunu alsam yazılımını gönderirmisiniz. Program listenizde bedininin programı görünmüyor. Kolay gelsin