BENZİN & LPG RÖLANTİDE SARSINTILI ÇALIŞMA

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve Selfpower tarafından 21 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

1. Selfpower

Selfpower New Member

Beğenilen Mesajları:
    5
    Selam arkadaşlar,

Aracım ford fiesta 2003 model LPG ve ya benzin farketmeksizin bazen rölantide aşırı sallantılı çalışıyor. Konuyla ilgili bir kaç değer okudum. Map sensör değeri rölantide 0.41 - 0.48 arası (1.silindir in emme manifolt tarafından tıslama sesi var ama net nerden geldiğini bulamadım) , oksijen sensöründen gelen veriler ise Rolantide stft değeri -3 ltft -15 oluyor. yolda giderken stft -25 ltft artı 14 civarı. Yani zengin karışım söz konusu ,
    Sadece P1000 hatası var

2. husnu

husnu UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    509
    Ayar sayfalarının resimlerini buraya yükleyin bir fikir yürütüp yardımcı olalım

3. Selfpower

Selfpower New Member

Beğenilen Mesajları:
    5
    Nlp marka kit takilmis soketi atiker le ayni programi var fakat sorun olur diye baglamadim. Sikinti olur mu acaba ?

4. husnu

husnu UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    509
    Kablo sıralaması önemli 12 volt olan uç boşta kalmalı, atiker sokette (tırnak üste gelecek şekilde bakıldığında) en sağdaki kırmızı kablo 12 volt o boşta kalıyor kontrol kalemiyle bir bakın eğer en sağdaki kablo 12 volt ise deneyebilirsiniz ama 12 voltla kablonuz temas ederse laptopa veya kablonuza zarar verebilirsiniz

Sayfayı Paylaş