Benzinde ltft değerinin çok yüksek olması sorunu (videolu)

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve emresaygın tarafından 7 Aralık 2019 başlatılmıştır.

1. emresaygın

emresaygın Lpg-C01A Pro Atiker Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhaba arkadaşlar aracım seat ibiza 1.4 2015 model referance model. Aracıma lpg ayarı yapmak için ltft-stft değerlerini görmek istedim ancak aracı benzinde çalışırkenki değerleri incelediğimde benzin ltft değeri olması gereken değerlerde olmadığını gördüm. ltft değeri anlık olarak çok oynuyor ve değerler ya cok yüksek ya da çok düşük.(-99,+99) Bu durumu yaşayan oldu mu acaba aramızda. Bu konu hakkında bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.

Aracın benzinde çalısırken ki değerleri videoya aldım aracın ltft-stft değer videosunu paylaşıyorum. 2.30 dk da araç lpg ye geçiyor ve değerler daha çok sapıtıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=42pj...ature=youtu.be

2. ibrahimtiryaki16

ibrahimtiryaki16 Member

Beğenilen Mesajları:
    12
    Benim aracımdada LTFT, STFT değerleri -100 ve +100 üzerinden hareket ediyor. Beyin güncellemesi yapıldıktan sonra bu şekilde oldu.

-100, sıfır olarak geçiyor. örneğin; -95, -5 anlamına geliyor. 100'den aşağı düştükçe artıyor veya azalıyor. Örneğin; +98, aslında +2 anlamına geliyor.

Benzinde araç sağlıklı çalışıyorsa LTFT +95 ise örneğin, STFT'si de -95 olmalı. Toplamında 0 veya sıfıra yakın değerler elde edilmelidir.

Sayfayı Paylaş