Easy fast > nozul ve rolanti problemi

Konusu 'LOVATO LPG AYARI VE LOVATO LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve vedovedo tarafından 12 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. vedovedo

vedovedo LPG-C04x Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    7
    Merhaba
    benim sorunum yıllardır devam eden ama hiç bir zaman istedigim gibi olmayan rolanti sorunu Arçta lovato easy fast montajı var aracı aldıgımızda yani 2007 yılında biz montaj yaptırmıştık.
    Araç Renault Megane 2001 model 1,6 16v
    Rolatisi hiç düzgün olmadı olmuyor nozulları 2,2 mm ile de bozuk 1,8 nozul ile de özellikle ısı arttıkca daha da bozuluyor en son nozulları küçültmeye karar verdim epey küçük bir nozul takıp kalibrasyon yaptım bu şekilde
    olunca enjektör ms çok yüksek çalışıyor ama rolanti düzgün resimleri ekledim

2. By_emre

By_emre Active Member

Beğenilen Mesajları:
    30
    Rolanti konusunda en çok sıkıntı yaşanan araçlardan birisidir. Ama bu problemi bu şekilde gideremezsiniz öncelikle bunu düzeltin 8 ms gaz süresi olmaz aracınız tez zamanda subaplarını yakarsınız boş yere aracınıza zarar vermeyin.

Aracınızın montajı özenle yapılmalı manifold delinme noktaları , hortum uzunlukları her nokta önemli ve titizlikle yapılmalı aracın motor içi resimleri atmanızda iyi olucaktır ayarlar hakkında bilgiyi ustalarımız vericektir.

3. vedovedo

Beğenilen Mesajları:
    7
    montaj resimlerini ekledim

4. vedovedo

Beğenilen Mesajları:
    7
  5. vedovedo

Beğenilen Mesajları:
    7
    Lovato enjektör arızası nasıl anlaşılır kablo ile bilgisayar bağlantısı kuruyorum ama arıza görünmüyor ama ben 100 bin km kullandığım bu enjektorlerin arızalı olup olmadığını nasıl anlarım özellikle 3 viteste tam gaz yaparken tekleme yapiyor

Sayfayı Paylaş