Enjektor siralamasi

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Seslenti tarafından 3 Kasım 2017 başlatılmıştır.

1. Seslenti

Seslenti LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    147
    Merhaba

Aracimin benzin enjektor dizilimi tiger tarafindan, soldan saga dogru 1-4-2-3

Atesleme sirasi ise 1-3-4-2

Lpg enjektorleri siralamasi ise uzerlerindeki boncuklardaki nunaralara gore triger tarafindan soldan saga dogru 1-2-3-4

Bu siralama dogrumu yoksa benzin enjektorlerinin atesleme sirasina goremi olmasi lazim,

Lpg enjektorlerinin soketlerini sokup deneyemiyorum, montaji yapan usta kablo boylarini oyle ayarlamiski 4. Enjektor kablosu 3. Ye bile takilmiyor.

2. Seslenti

Seslenti LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    147
    Aracin orjinal degerleri ve semasi

Ekli Dosyalar:

3. x-calibur

x-calibur Super Moderator

Beğenilen Mesajları:
    3.067
    Doğru. Ateşleme sırası ile LPG enjektörleri dizilmiyor.

Seslenti bunu beğendi.
  4. Cliosymbol

Cliosymbol LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Ben nozul degistirirken 1 ile 2 nin yerini yanlış takmıştım ikisi birden çalışmadı programda kalibrasyon yapmadı farkedip düzelttim yine çalışmadı delircektim neredeyse lpg ecusunun soketini söküp 5 dkk sonra taktım düzeldi. Ecu resetlemek aklıma gelmese öpülcez lpgciye.

5. mt_44

mt_44 Active Member

Beğenilen Mesajları:
    58
    Ben bugün getz 1.4 aracımın lpg kiti gasitaly f1 komple söküp atiker fast 1 ile değiştim ve enjektor siralamasi lpg ecusuna benzin enjektörleri nin kablolarını kesip bağlanan yerde hangi sırayla alındıysa lpg enjektörleri de aynı sırayla takılır
    örneğin ben triger tarafından başlayarak 1.2.3.4 benzin enjektörlerinden lpg ecusuna giden kabloları bağladım ve lpg enjektörlerinede aynı şekilde triger tarafından 1.2.3.4 olacak şekilde bağladım ve sorunsuz çalışıyor
    devir sinyalinide 1. bobine bağladım
    kontak bağlantısınıda sigorta kutusunda kontak kapalıyken elektrik olmayan kontak açınca 12 volt veren bir sigortaya bağladım çok yük çeken bir kablo değil devrenin kendisi 1 amperlik sigorta ile korunuyor zaten

x-calibur bunu beğendi.
  6. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın artık bütün değerleri görebileceksiniz.:);)

mt_44 bunu beğendi.
  7. mt_44

mt_44 Active Member

Beğenilen Mesajları:
    58
    Teşekkürler...
    Ufak bir sıkıntı var meğer aldığım çıkma ecu fast 1 miş
    basınç ve sıcaklık düzeltme yok
    ama olsun en azından tesisat hazır ilerde sadece ecu değişimi ile terfi edilebilir
    Bir süre kullanayım bakalım aslında güzel bir arayüzü var sade ve şık ☺

powerkırk3 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş