Fiat Linea 1.4 Fire 8v 77 hp atiker atikfast

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve Furkan Kadıoğlu tarafından 5 Haziran 2022 başlatılmıştır.

1. Furkan Kadıoğlu

Furkan Kadıoğlu New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhabalar arkadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim, aracım 2013 linea 1.4 fire 8v 77 hp atmosferik motor. Üzerinde atikerin atikfast kiti takılı. Ayar kablom mevcut daha önce buranın vasıtasıyla almıştım. Aracımı pc ye bağlayıp yoldayken hem benzinde hemde lpgde kullandım yaklaşık yarım saat. Mevcut ayar bu şekilde yorumlarsanız sevinirim ayar iyi mi ? Düzeltilmesi gereken ms değerleri hangileri ne yapmam gerekir ? https://www.hizliresim.com/jkw2ahk

2. Kalitex

Kalitex Active Member

Beğenilen Mesajları:
    65
    Merhabalar.öncelikle yarım saat kullanım ile düzgün bir harita oluşmaz.ikinci olarak lpg den önce benzin süreniz 17 - 18 ms ye dayanmış yani çok yüksek geldi bana.linea fire motor sürelerimi böyle yoksa benzinde kullanımda bir fakir karışım durumumu var ilk aklıma gelen bu.bence bu haritaları silip tekrar kalibrasyon yapın sonrada en az 100 km benzin ile kullanın daha sonra lpg için haritadan gerekli düzeltmeyi yaparsıniz

Sayfayı Paylaş