ford fiesta 1.25 rölantide ilk gaz verme

Konusu 'LANDI RENZO LPG AYARI VE PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve kenyon6 tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

1. kenyon6

kenyon6 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    aracım 2014 model 1.25 fiesta landirenzo omegaz plus marka lpg taktırdım aracımın iki sorunu var bunlardan biri araç rölantide çalışırken devir çok assa düşüyor o derece ki ışıkların gücü azalıyor bunu çözemedim rölantideki benzin enjektör mili saniyelerini aynı yaptım ama değişen yok birde aracım örenğim 4 viteste rampa çıkarken gaz verildiğinde belirli bir miktar silkeleme yapıyor aracımı sürüş halinde bağlayıp kontrol ettim lpg yi takan firmanın yapmış olduğu otomatik kalibrasyon tamamen hatalı düzeltmeler yaptım ancak benzin mili saniyelerine göre ancak hala bir mantıksızlık var çünkü k değerini çok düşürmem gerekiyor eşitlemem için örneğin araç rölantide k 171 is araç hareket halinde devir 2500 deyken k katsayısını 120 yapmam gerekiyor bu normal mi birde 1.25 motor 7,5 litre civarında yakıyor corolla 1.33 marka aracımda var onda da aynı sistem 6,5 litre civarında geziyorum eğer yardımcı olursanız çok sevinirm ayrıca ford fiesta için landirenzonun kendi yayımladığı ayar varmı.

Sayfayı Paylaş