Getz 1.4 Atiker Multifast Dymco Enjektör ??

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve MURATGETZ57 tarafından 8 Haziran 2016 başlatılmıştır.

1. MURATGETZ57

MURATGETZ57 New Member

Beğenilen Mesajları:
    1
    merhaba arkadaşlar sistem atiker multifast araç hyundai getz 1.4 97 beygir.atikerin orjinal enjektörleri bozuldu için dymco marka enjektör aldım.ayarlarım bu şekilde msler yüksek atikerin orjinal enjektörüne göre.basıncıda bu yüzden artırdım.yakıttan şikayetçiyim çok yakıyor sizce nasıl bir ayar yapabilirim.basıncı düşürürüsem msler dahada yükselecek.enjektörler mavi renk kullanıldı yorumlarınızı bekliyorum.

2. maycicek

maycicek UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    866
    Yakıtın arttığına kesin eminmisiniz?

Basıncın artması yakıtın artacağı anlamına gelmez.

Genel bir yanılgı bu o sebeple yazmak istedim.

3. MURATGETZ57

MURATGETZ57 New Member

Beğenilen Mesajları:
    1
    yakıtın arttığına kesin eminim çok defa ölçtüm çünkü fulleyip.zaten yakıt arttığı için ben basıncı yükseltip lpg mslerini düşürmye çalıştım.normalde basınç 1.25 civarlarındaydı.aslında sıkıntı bence şu dymco enjektöre geçince lpg msleri yükseldi.atikerin enjektörlerinde 2.00 nozul kullanıyordum ve lpg enjeksiyon süreesi 3.70 lerde falandı.aynı sisteme aynı basınca dymco enjektörü takınca lpg milisaniyesi 4.80 lere falan çıktı.bence yakıt bu yüzden arttı.acaba dymco enjektörün bir büyük boyunu mu almam gerekiyordu milisaniyelerin düşmesi için.

Sayfayı Paylaş