Harita Hakkında Yardım

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve yusuf_um tarafından 16 Kasım 2013 başlatılmıştır.

1. yusuf_um

yusuf_um New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhaba. Forumunuzdaki neredeyse bütün başlıkları okudum. Çok faydalı bir paylaşım yapıyorsunuz.
    Marea Liberty aracımda silkeleme sorunu var ve bu durum LPG sisteminden kaynaklanmıyor. Bu sorunu çözmeden de LPG kalibrasyonu yapmadım. Bu haritalar mevcut ayarlar. Benzin ve LPG enjeksiyon süresi neredeyse eşit ama yüklediğim resimlerde sanırım benzindeki tepe değeri yakalamışım. Ayrıca anladığım kadarıyla LPG ısı sensörü bozuk; kontrol ettim, problem filtredeki sensörde.
    Nozullar da biraz küçük sanırım ama problem olur mu bilemiyorum.
    Şimdi asıl soruma gelmek istiyorum: Haritadaki renkler neyi ifade ediyor, anlayamadım. Devirlere göre zengin veya fakir karışımı mı ifade ediyor? Forumu okurken de böyle bir bilgiye rastlamadım. Selamlar.

[​IMG][/IMG]
    [​IMG][/IMG]

2. MSC Elektronik

MSC Elektronik Administrator

Beğenilen Mesajları:
    72
    Merhaba, renkler dağılımdaki katsayı yoğunluğu gösteriyor, çok önemli değil. nozullarınız küçük, üst devirlerde açık kalır bu sürelerle, biraz düşürmekte fayda var. %10 civarı zengin görünüyor.

Sayfayı Paylaş