Kendimiz lpg montaj edemezmiyiz?

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve speedystop tarafından 21 Ocak 2017 başlatılmıştır.

1. speedystop

speedystop Active Member

Beğenilen Mesajları:
    38
    Selamun aleyküm. Aklıma geldi. Diğelim bir lpg bölge bayiinden kiti aldık simit depoyuda aldık. Geldik imit depoyu ve kiti bağladık bastık çalıştırdık herşey tamam. Mantıken kiti alış faturamızda var. Kitin kalite belgeleride var. Bir lpg ciye ben bunu taktım al parasını projesini çiz ver desek olmazmı? 600 tl ye mal olan kiti 1000-1200 tl ye takıldığını duydum. Genelde her aldığım araca ben taktırıyorum ve montajlarını hiç beğenmiyorum bu şekilde çözebilirmiyiz? Diyelim herşey tamam garantisini nasıl işletiriz?

2. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    A.selam. Montajı kendiniz yapamazsınız. Teknik olarak mümkün değil. Gerekli edevat sizde bulunmaz.
    600 tl ye kit 1 yıl önceydi. Şu anda lpg ciler en ucun kiti 700 tl ye alabilirler.
    Depo , bakır boru , diğer aparatları koyduğunuzda maliyet 1000tl.

3. speedystop

speedystop Active Member

Beğenilen Mesajları:
    38
    Hocam cevabınız için teşekkürler. Burada firmalar kampanya 1000 tl atiker sıralı sistem diyorlar o halde maliyetinemi takıyorlar? Alet edevatımın olduğunu kabul edersek diğer sorular hakkında ne dersiniz?

4. x-calibur

x-calibur Super Moderator

Beğenilen Mesajları:
    3.067
    Etsek bile ruhsat işini nasıl çözeceksiniz

5. RomanoyaAyarVerenAdam

RomanoyaAyarVerenAdam LPG-C03a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    670
    proje işini bilmem lakin. bu kendiniz takabilirsiniz. nette onlarca video var. yabancı sitelerde. ama en azından gaz kaçağı vs için tespit edecek bir cihaz bulunması gerekir bence.

6. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Lpg montajı ciddi bir iştir ve profesyonel işçilik gerekir.
    1000 tl ye takan 100-200 Tl para kazanır. Onuda kazanmazsa bu işi neden yapsın.
    Emeğe saygı lütfen.

x-calibur ve elkmuh bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş