Ustalarım,abilerim iyi günler aracımda soğutma sıvısı eksiltmesi nedeniyle yaptığım araştırmalar sonucunda reğülatörün altındaki dirseklerden kaçak olduğunu tespit ettim ve su borusu kelepçelerini değiştirdim.Fakat regülatörün altına ulaşırken diğer bağlantılarıda sökmem gerekti.Diğer bağlantıları da taktım.Fakat normalde 50 liralık gazla 250km ye yakın giden aracım 100km anca gitti.regülatörün üst kısmında yer alan şimdiki araştırmalarımda gaz girişi olduğunu öğrendiğim sert sanırım metal boruyu yerini yerleştirip takarken sanırım diş kaptırdım.Sizce kaçak oradan mıdır?Çözüm olarak regülatörü değiştirmeden sadece boruyu ve girdiği metal rekoru değiştirtebilirmiyim? şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler
Sökerken de gaz kesici olduğu için sadece boruda kalan gaz çıkması lazım. Motor soğutma suyu antifriz kapağını açınca gaz kokusu var mı
Rio kaç bg kaç cc ya kmde 19 kurus 100 km 6.60 lt gaza tekabul ediyor hocam soyledigin deger eminmisin. Bu araç benzinde 5 lt civari yakar o zaman. Benzinde bin daha iyi.
kaçak olduğunu düşündüğünüz yere araç gazda çalışırken çakma..... şaka şaka. gaz sızıntı varsa kaçak yeri etrafı renk değiştirir beyazımsı yeşilimsi garip bir renk olur gözle kontrol edin. Araç gazda bir süre çalıştıktan sonra admin in de dediği gibi burnunuzu yaklaştırır koku kontrolu yapın