Lovato C-OBD Ayarları Hakkında Yardım

Konusu 'LOVATO LPG AYARI VE LOVATO LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Omer303 tarafından 11 Şubat 2017 başlatılmıştır.

1. Omer303

Omer303 LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    30
    Merhaba öncelikle herkese olan ilgi alaka ve yardimlariniz için tesk ederim size benim sorunum şu aracima lavato c obd akıllı kit taktırdım 3 ay önce takılan kitin arıza lambasını söndürme ozelligi açılmamış takan kişiden öğrendim sebebide elindeki keyfi anahtar süresi geçmiş italyadan yenisini temin etmesi gerekiyormuş ondan sonra açarım dedi şuanda senin aracında f1 f2 f3 f4 F5 f6 f7 menüsü var key anahtarı gelince yazılımı yükleyip bu f menüsünü f11 e kadar aktif olucak dedi ben bişey anlamadım ne yapmam gerekiyor şuanda benim kit obd li olduğu halde obd özelliği kapalı mı buna göre obd yeşil tek kablo baglantisi yapılmış soketteki ilgili pine lütfen yardımcı olun

2. Omer303

Omer303 LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    30
    X-calibur abi sizinle nasıl iletişim kurabilirim eğer bi sakıncası yoksa lütfen yardımcı olun bu işlerden anlamıyorum lavato obd kit taktırdım bazı özelliklerinin aktif edilemediğini öğrendim burda herşeyi anlatamıyorum yaziya dokerek çok kısa bi zamanınız varmı benimle iletişim kurarmisiniz rica etsem 05072377083

3. x-calibur

x-calibur Super Moderator

Beğenilen Mesajları:
    3.067
    Ustanın dediği kendi pc si için geçerli, lovato expert yazılım için dongle lazım ondan bahsetmiş. OBD bağlantısı yapılmıştır muhtemelen. Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın.

Sayfayı Paylaş