lovato easy fast

Konusu 'LOVATO LPG AYARI VE LOVATO LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve afatsum45 tarafından 24 Mayıs 2011 başlatılmıştır.

1. afatsum45

afatsum45 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    merhabalar,
    lovato easy fast programının kullanım klavuzunu nereden bulup indirebilirim acaba bilgisi olan varsa paylaşabilirmi bugün LPG-C01a - LPG INTERFACE - LPG AYAR KABLOSU nu www.sahibinden.com stesi üzerinden sizden sipariş ettim kendi ayarlarımı kendim yapmak istiyorum forumlardan araştırdığım bilgiler oldukça geniş ve açıklayıcı geldi bana ama birde klavuz olsa daha iyi olur düşüncesindeyim tabi böyle güzel bir forum oluşturan sizlere de teşekkürlerimi sunarım bu arada sizinde bir çok stede bilgi ve paylaşımlarınızın ne kadar geniş olduğunu gördüm tebrik ederim gerçekten insanları bilgilendirme ve teknik destek adına güzel ve amacına uygun bir ste başarılar dilerim.

2. MSC Elektronik

MSC Elektronik Administrator

Beğenilen Mesajları:
    72
  3. afatsum45

afatsum45 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    İlginize çok teşekkür ederim selamlar

4. afatsum45

afatsum45 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    aacıma kalibrasyon yaptım yapmadan öncede enjektör mem çaplarını kontrol ettim memelerin üzerinde b yazıyordu araştırdım b deme (1.4 motorlarda: B nozzle (meme) veya 1.5 mm meme)
    benim aracım 1,2 16valf palio yani benim araştırmama göre (1.2 motorlarda: A nozzle (meme) veya 1.3 mm meme) kullanılması gerekiyor doğrumudur birde memeleri nerden temin edebiliriz fiyatları hakkında bilgi alabilirmiyim teşekkür ederim.

5. MSC Elektronik

Beğenilen Mesajları:
    72
    Merhaba, Çap sadece motor hacmine göre değil sürelere görede seçilmeli. Aracınızın rölantideki benzin ve lpg enjeksiyon sürelerini yazabilirseniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.

6. f_conq

f_conq New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    bu meme çaplarıyla ilgili detaylı bilgiye ulaşamadım hangi motora hangi meme kullanılacağını açıklayan bir tablo ya da hesaplama aracı var mı? birde aracıma hangi çapta meme takıldığını nasıl öğrenebilirim?

7. MSC Elektronik

Beğenilen Mesajları:
    72
    Merhaba, nozulların üzerinde kaçlık olduğu yazar. Rölanti benzin enjeksiyon süresi 3 ms olan bir araçta gaz enjeksiyon süresi 4-6ms arasında ise nozul uygundur.

Sayfayı Paylaş