lpg anahtarı arızası neler yapabilir

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve milano75 tarafından 4 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. milano75

milano75 LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    6
    geçen akşam aracım çalışırken stop etti,birdahada çalışmadı.lpg anahtarındaki ışıklar yanmıyor.detaylar çok ama acil bilgi alma amaçlı kısa bi soru sorsam,lpg anahtarı bozulursa araç çalışmazmı,bu anahtar aracın pompa,enjektör,ateşleme sisteminin devreye girmemesine sebep olurmu.acil yardım.daha önce bi kaç defa şöyle geldi başıma,kontağı çeviriyorum marş basıyor ama çalışmıyor,lpg anahtardaki ışıkların yanmadığını farkediyorum,kapatıp tekrar açıyorum ışıklar yanıyo araç çalışıyo.

2. milano75

milano75 LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    6
    ateşleme ile ilgili sigorta ve roleleri kontrol ettik,hepsi sağlam,hatta kopuk gözüken kısımlarda yok,yalnız elektrikçinin söylediği araç ecusunda sabit elektrik var,kontak elektriği yok.bu akşam netten ecu şemasını indireceğim,yarın kablo kontrolu yapılcak ama lpg anahtarı kısmı kafama takıldı,sebep o olabilirmi.atiker microfast sistem

3. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba, ecu arızasına benzıyor. Anahtar kolay kolay arıza yapmaz.

4. yenerlike

yenerlike New Member

Beğenilen Mesajları:
    9
    Merhaba akünüzde bulunan lpg elektrik hattını aküden ayırı araç doğrudan benzin sistemine geçiş yapacaktır. Büyük ihtimal anahtarın bağlantıları şase yapıyor. Microfastlarda anahtar soketli değil bağla usulü kablolu. Bağlantılar gevşeye bilir birbirine değebilir.

Sayfayı Paylaş