lpg arızası yardımınız lazım.

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve satoyama tarafından 29 Haziran 2017 başlatılmıştır.

1. satoyama

satoyama New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhaba Arkadaşlar..

aracım 6 silindir sıralı sistem baykan marka lpg kiti mevcut. siteden arayüz bağlantı cihazını alıp kendim basit ayarları yapmaktaydım gayet güzel sorunda yoktu. geçenlerde aracımda gaz olmasına rağmen 30-50km gibi bir mesafede gaz bitti benzine geçti uyarısı verdi. dedim heralde lpg de bir sahtecilik var. iki hafta kadar bu duruma kızıp gaz almadım benzin ile devam ettim. geçen akşam gaz almak istediğimde araç (30luk depo) 30tl gazı zor aldı. pompacı tabancıya oynatınca hızlanıyor bırakınca aşırı yavaşlıyor, pompacının yorumuna ve internetten araştırmalarıma göre şamandıra arızasına vardım. bugün 3 farklı lpg servisine gittim. ilk servis işten anlayan birisi olduğum için işine gelmedi benim yapabileceğim birşey yok dedi. daha sonra gittiğim servis şamandıra açtığını, depo ibresi full gösterdiğini, şamandıra da değil Lpg map sensörü arızalı olduğunu söyledi.. ona da eyvallah dedim. başka bir servise gittim. bunlar baya bir kurcaladılar. depo valfini çıkartıp değişti. şamandırada sorun olmadığını söyledi. borulara gaz gelimiyordu. incelemelerinden sonra regülatör ve ya gaz kesici arızası olduğunu değişmesi gerektiğini bildirdi. ortalama 400. 6 silindir regülatör olursa 500tl olacağını söylediler.

istanbulda önerebileceğiniz bir servis var mı arkadaşlar ne yapmam gerekli?

Sayfayı Paylaş