LPG BASINCIM 0.55 BARI GEÇMİYOR

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve ÜMİT tarafından 3 Kasım 2015 başlatılmıştır.

1. ÜMİT

ÜMİT New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    merhaba arkadaşlar.5 ay önce satın aldığım lacetti 1.6 arabamda milano marka lpg var.lpg regülatörü atiker.sorunum basınç 1.10 bara ayarlı.rolantide sıkıntı yok.basınç sabit.ama yola çıktımmı hemen 0.50 barlara düşüyor.reğülatör,enjektör,tüm filtreler yeni takılı ben taktım.nozul çapı 2.0 mm.map sensörünü de değiştirdik sorun aynı.bakır boruları kontrol ettim ezilme kırılma yok.kime götürdüysem yapamadı.kablo ve program var.ayarda yapıyorum ama olmuyor.enjeksiyon süreleri benzinde-gazda aynı olacak şekilde multtan ayarladım.yapmadığım şey kalmadı.kesici selonoidlerin içini de boşaltıp denedim olmadı.vakum hattı sağlam ve vakum da var.sizlerden fikirlerinizi bekliyorum.

2. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba, map sensörü orjinal mi?

3. ÜMİT

ÜMİT New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    evet orjinal.şöyle söyleyeyim.sanayide bir lpg ci başka map taktı.bende bilgisayarım açık dolaştım.basınç aynı şekilde düştüğü için satın almadım.şu an üzerinde orjinal map takılı vaziyette.

4. ÜMİT

ÜMİT New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    eklemek isteddiğim bir şey daha var.regülatörü alyan anahtar ile sonuna kadar açıyorum,basınç 1.35 i hiç geçemedi.

Sayfayı Paylaş