Lpg Göstergesindeki Tüm Işıklar Yanıp Sönüyor

Konusu 'DİĞER LPG MARKALARI AYAR VE PROGRAM ANLATIMI' forumundadır ve Fırat tarafından 10 Nisan 2015 başlatılmıştır.

1. Fırat

Fırat New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhabalar,

Aracımın Lpg regülatörünü söküp temizledim ve aynı şekilde geri topladım. Söktüğüm kablo veya boruları aynı yerlerine taktım. Aracı çalıştırdım su belli bir sıcaklığa geldiğinde lpg ye geçme sinyalini verdi geçmedi bunu 3 kere yaptı normalde 2. seferde geçiyordu bende yanlış yaptığım birşey mi var diye zorlamamak için stop ettim ve bağlantı noktalarını iyice kontrol ettim. Herşey yerinde doğru eksik yok fazla yok. Sonra sorun olmasın diye elektrik bağlantı kablolarını söküp sanayiye gittim orada ki usta bu markaya bakmıyorum dedi gönderdi. eve gelip söktüğüm elektrik kablolarını takıp tekrar denemek istedim bu sefer ise lpg ye geçiş sesi gelmedi ve lpg göstergesinde hem benzin hem lpg seviye ışıkları aynı anda yanıp sönmeye başladı. Tahminimce lpg elektronik beyin kendini korumaya mı aldı? Ayrıca aracımda bulunan sıralı sistem NLP ve servis olarak yaygın değil. Bende bilmediğim ve az bulunan ustalara gidip uğraşmak yerine buradan Nlp uyumlu ayar kablo bağlantısı aldım geldiği zaman sorunumu çözmeye çalışacağım sizlerinde önerileri olursa sevinitim.

Saygılarımla.

2. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.102
    Merhaba,
    öncelikle ısı sensörü bağlantılarını kontrol etmelisiniz.
    Isı sensörü kablolarında kesiklik, temassızlık varsa geçmez.
    Artı map sensörü bağlantılarını kontrol etmelisiniz.

Fırat bunu beğendi.
  3. Fırat

Fırat New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Teşekkürler bu hizmet ve desteğiniz için. Açıkcası bu kadar destek olacağınızı beklemiyordum. Ben sorunumu çözdüm. Sizden aldığım kablo ile lpg geçiş sorununu hallettim. Bu arada regülatör ısı kablosu arızalanmış onu değiştirdim herşey süper oldu. Size bir sorum daha olacak bu lpg nin dışında ama yanıtlarsanız sevinirim. Benzin enjektör ms leri aynı değil kendi arasında yani resmini paylaşıyorum. Bu bir sorun mudur yoksa normal mi?

enjektör.jpg

4. mt_44

mt_44 Active Member

Beğenilen Mesajları:
    58
    Çok normal

5. Fırat

Fırat New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    teşekkür ederim.

Sayfayı Paylaş