İLK DURUM KULLANILACAK MALZEMELER TANKIN GAZINI KAPATIP RAYDAN İNDİRİYORUZ TANKI RAHATÇA ÇALIŞABİLECEĞİMİZ BİR MESAFEYE KAYDIRIYORUZ 3.KEMERİ UÇ UÇA EKLEYİP SEHPANIN ALTINDAN GEÇİRİYORUZ TANKIN ALTINA GÖRE ŞİLTE SERİLMİŞ VE TEKRAR YERİNE KONULMUŞ HALİ TANKIN 3.KEMERLE SIKILMIŞ VE MONTE EDİLMİŞ HALİ MONTAJDA EN ÇOK KULLANILAN TAKIMLAR
Bu konuda görsel olarak kayda alınmış ve paylaşılmış ilk amatör çalışma oldu herhalde. Birde son resimde paylaştığım kovan anahtarları bütün arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ediyorum , aracımdaki en sevdiğim takımlar ve acayip fonksiyonel . Alyan takımı falan hiç aramıyorsunuz .
Alyan gibi nasıl iş görüyor bu? Buji söker mi bunlar? Birde lavabo bataryası değiştirmek için ideal gibi.
Sadece cır cır özelliği yok , çokta önemli değil . İsterseniz çubuk demirle , isterseniz arkasına açık ağız anahtar takarak çevirebiliyorsunuz.
Cırcır özelliği önemli değilde içinin boş olması önemli. Bu sanki içi dolu gibi geldi bana. Yani saplama bir şey olsa ona somun takmak için bunun içinden saplama geçmez gibi görünüyor
Şimdi laptoptan baktım resimlere, cep telden pek anlaşılmamıştı. Hocam tavsiyem, boylamasına taktığın kemerin üstünden diğer kemerleri geçirsen sanki daha sağlam olur, böylece 3.kemerin kayma ihtimalini de engellersin.
Onu yapmak sonradan aklıma geldi , üşendim, zaten taş gibi oldu . Tanka şöyle bir yüklendim, arabayı bile tartıyor , kendinde hareket yok, eski bağlantıları çok gevşekmiş , şok oldum.