Lpg tesisatımı yeniledim.

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve Alpay tarafından 19 Haziran 2017 başlatılmıştır.

1. Alpay

Alpay New Member

Beğenilen Mesajları:
    2
    Aracımda yaklaşık 10 yıllık Lovato gaz takılıydı. Deponun iyice eskimiş olması,regülatöründe arıza vermesi üzerine yeni Atiker komple sistem taktırdım.
    Montajı yapan sarıgaz otogazın demesine göre aracın muayenesine daha 14 ay olduğu için aracın zaten lpgli olduğundan sorun olmayacağını, vereceği evraklarla MMO'dan 14 ay sonra sızdırmazlık raporu alabileceğimi söyledi.Dosya içerisinde projeleri vs. bana teslim etti.
    Söylendiği gibi 14 ay sonra bu şekilde gidersem sorunsuzca sızdırmazlık+muayeneyi yaptırabilir miyim?
    Yoksa verilen proje 1 aylık mıdır?
    Ya da bu işin raconu nedir?

2. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    1 ay suresı mevcut. Muayeneye giderken alınmalı evraklar diye biliyoruz.

3. tafo0911

tafo0911 New Member

Beğenilen Mesajları:
    2
    Genel olarak lovatodan memnunmuydunuz bu 10yillik süreçte?
    Atikerin hangi modeli takildi? Aracınizin marka modeli nedir

4. mt_44

mt_44 Active Member

Beğenilen Mesajları:
    58
    Eski sistemin ecusunu ve diğer elektronik parçalarını size verdilermi veya fiyat olarak bir miktar indirim yaptıklarmı...

5. Alpay

Alpay New Member

Beğenilen Mesajları:
    2
    Hiç bir şey verilmedi. Çıkardıkları Lovato ecu ansiklopedi kıvamındaydı. Dediğim gibi depo iyice çürümeye yüz tutmuştu, regülatör su kaçırmaya başlamıştı o yüzden tüm sistemi yenilemek istedim. Zira depo için 400 regülatör için 450TL istediler. Maalesef bu siteyi yeni keşfettim fakat sistem çok eski olduğu için komple değiştirmek istedim.
    sarıgazı tekrar aradım ve bana söylenen 1 yıl sonra gel, ufak bi gözden geçiririz,MMO'na gidersin sızdırmazlığı alırsın,oradan da doğru muayeneye gidersin.
    Ben günde en az 10 montaj yapıyorum ve bu işi ben biliyorum ki sana söylüyorum diyor.
    Bakalım 1 yıl sonra görüşeceğiz.

6. Alpay

Alpay New Member

Beğenilen Mesajları:
    2
    Aracı yeni aldığım için bilmiyorum Lovato nedir ne değildir fakat P0420 arızası yakıyordu araç sürekli. Muhtemelen ufak bir ayarla halledilebilecek bir şeydi fakat dediğim gibi bu siteyi sonra keşfettim.
    Atikerin atikfast modeli takıldı 1240TL ye.

7. mt_44

mt_44 Active Member

Beğenilen Mesajları:
    58
    Merhaba p0420 sorunu değişimden sonra çözüldümü acaba

Sayfayı Paylaş