LTFT DEĞERİ SÜREKLİ AYNI YERDEN BAŞLIYO

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve Ramazangürü tarafından 17 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Tags:
  1. Ramazangürü

Ramazangürü New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın aracım 1.4 dacia logan 8 v araçta sürekli olarak ltft değeri -50 ile başlıyo sonra yükseliyor ve -63.5 kontak kapatınca yine kaldığı yerden -50 den başlıyor benzinde bu arada katalizör boş fakat aldatıcı takıldı arıza ışığı yanmıyor acaba neden böyledir her kontakta yeni baştan -50 oluyor

2. erol60

erol60 LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    10
    ayni soron bendede var +2.3 basliyor -10 kadar ltft cikiyor kantak kapatinca tekrar başa dönüyor defalarca ayar yaptirdim ya arti yöne ilerliyor yada eksi yone ilerliyor.....

3. Burak

Burak LPG-C02a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    246
    bazı araçlarda iki adet ltft vardır. birisi rölanti için kullanılır, diğeri ise rölantiden yüksek devirlerde kullanılır. sizin rölanti ltft'niz -50 olduğu için, araç rölantideyken hep onu gösterir.
    bir gaz verin hemen değiştiğini görürsünüz.

4. Safaks

Safaks LPG-C02b-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    67
    Torque programindan bakiyorsaniz ikinci bir gosterge eklede bir baska ltft2 yazan gosterge var. Onu eklemis olabilirsiniz. Ordan kontrol edin.

5. Ramazangürü

Ramazangürü New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    gerçekten kafayı yiyicem artık başka proğramlardada aynı çıkıyor -50 ile başlıyor ve değerleri sürekli her kontakta -50 ltft ile başlatıyor ltft değeri normalde her kontakta silinmemesi gerekir fakat neden böyle anlamış değilim arızada yanmıyor araçta aracı kime götürmeliyim ltft değeri sürekli -50 den başlıyor yurtdışında elm kullanan kişilerin videosuna baktım onlarda böyle bir şey söz konusu değil bu arada bu araç için

6. erol60

Beğenilen Mesajları:
    10
    arac ney bendede boyle sikinti vardi ltft 15 dogru giyor kontagi kapatinca 7 falan dusuyor stft -yonde giderken ltft +yone gidiyor ariza tespit cihazinda ecuya reset attirdim benzinde sikinti yok

7. Ramazangürü

Ramazangürü New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    dacia logan 1.4 araç benzinde de aynı sürekli aynı yerden başlıyor

8. Ramazangürü

Ramazangürü New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    -50 ile başlıyor -69 a çıkıyor kontak kapatınca LTFT1 yine -%50 den başlıyor LTFT1 -%50 LTFT2 -%100 olarak değerleri başlıyor

9. erol60

Beğenilen Mesajları:
    10
    renault larda ltft kolay cikiyor fakat kolay kolay dusmuyor boyle yukselisler oluyor kontagi kapatinca eski halini aliyor uzun yolda 300 km civarinda benzinde dusuyor. yada stft yi ltft dusecek sekilde ayarliyorsun yine uzun yolda kalici dusuyor. bendede fluens var bende ltft delph cihazi ile reset ataraktan sifirliyorum. stft1 ne durumda lpg kitin nedir acaba?

10. Safaks

Safaks LPG-C02b-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    67
    Torque mu kullandiniz. Baska programlarlada denedinizmi ? Egerki yine ayni degerleri gosteriyorsa buyuk ihtimal ecudan kaynakli bi durum. Sorun oldugunu sanmiyorum. Sensorlerle yada okumayla ilgili bi yanlislik var.
    Benimde soyle bi sorum var. Bende stft oynak. Arac sogukken -20 lerden acilis yaparkn kullanima dogru 0 lara hatta +3 lere kadar cikiyor. Ama ltft hep -0.8 de. Bu deger cok zor degisiyor. Her yeni ayar yaptigimda degisiyor. Su anki bu durum ayarlarin guzel oldugu anlamina mi geliyor acaba.?

11. leoncu

leoncu LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    855
    aldatıcı hangi sensore takıldı 1 mi 2 mi ? 1 hava yakıtı ölçüyor ona takılmasına gerek yok ama 2. katalızoru kontrol edıyor ona takılmalı.eğer durum bu sekılde ise oksıjen sensorunuze bakdırmanızda fayda var.

12. erol60

Beğenilen Mesajları:
    10
    evet ltft sifira yakin olmasi ayarlarin iyi oldugu anlamina gelir...

13. Cliosymbol

Cliosymbol LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Bendede ayni motor var 1.4 8v k7j symbol. Bende o kadar abarti degil ama ltft cok zor duzeliyor bende 20 yi gecmeyecek sekilde bakiyorum arada genelde stf odakli ayar yapiyorum. 2 defa ugrastim ltfyi birinde sifirladim kalibrasyon yaptim bir zaman sonra bozuldu birinde +4 idi yine kalibrasyon yapip stf yi +-5 olacak şekilde ayarladim yine bozuldu bende artik ugrasmiyorum ltft ile kendi kendine takiliyor stf ye gore ayar yapiyorum ama sende bir sıkıntı var o kesin.

Sayfayı Paylaş