Manifold basıncı hatası

Konusu 'DİĞER LPG MARKALARI AYAR VE PROGRAM ANLATIMI' forumundadır ve yigit45 tarafından 11 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. yigit45

yigit45 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    MSC elektronics ten aldığım ayar kablosu ile lpg ayarını kendim yapmak istedim. Kalibrasyon yaparken manifold basıncı 0,61 doğru değil uyarısı aldım. Neden diye araştırırken daha önceden kırdığım yağ buhar borusu ile manifold arasındaki boru aklıma geldi. Ancak o ufacık delik bu hataya sebebiyet verebilir mi? Boru T şeklinde ortası motor üst kapağına bağlı sol tarafı manifolda gidiyor sağ ucu hava filtresi ile boğaz kelebeği arasındaki yere bağlı.. Kırık boruyu yapıştırmaya çalıştım ama ya tam yapışmadığı için yada başka bir sebepten ayar yaparken tekrar aynı hatayı aldım. Hatayı verir vermez aracın deviri çok düşüyor ve stop ediyor.. Bu hortumu iyi yaptırıcı ile yapıştırsam olur mu sizce? Başka bir yerde değildir değil mi sorun?

2. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.102
    Merhaba,
    manifold basıncı hatasına kontrolsuz hava girişi neden olabilir.
    Hatayı giderdikten sonra denemenizde fayda var.

3. yigit45

yigit45 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Teşekkürler. Sorunu halledince ayar ile tekrar yardıma ihtiyacım olacak..

4. ihsan

ihsan Member

Beğenilen Mesajları:
    4
    lpg map ın kabloları kontrol ettir çatlak vs vardır bende kabloyu yeni ladığımda denerken çıkıyordu sonra forumlarda araştırırken biri hortumun ufak çatlakları olabilir diye değiştirdiğini yazmıştı bende değiştirttim bende o sorun kayboldu

Sayfayı Paylaş