Merhaba, Aracım 2004 Laguna 1.6 16V 115HP Atiker Gold Kablo + Yazılım bugün sizden geldi. Map Reset dememe rağmen % 0 da kaldı ve ilermedi...
bende yeniyim ama map reset olayında en mantıklısı akü - kutup başını çıkarın otomatik olarak resetleniyor diye okudum tabi tecrübeli arkadaşlar daha detaylı bilgi verecektir.
yarım doktor candan, yarım hoca imandan eder hesabı olmasın hocam. Yardımcı olabilmek adına çok güzel ama burada arkadaş map reset kısmında LPG yazılımında bulunan harita ekranının resetlemesinden bahsediyor. Sizin dediğiniz aracın Kendi ECU sundaki ltft değerleri. İlerlemeyen nedir oto kalibrasyon mu?
Evet, otomatik kalibrasyon yapmak isterken 2500-3100 arasında sabit tutuyorum. Ayarlanıyor bekleyin yazıyor fakat stop ediyor. Zaten arabada inceden bi gaz yeme sorunu vardı. (yüklenmelerde pıpıpı gibi yapıyordu) bütün bobinleri söktüm ve 4 nolu bobinin ateşleme yapmadığını gördüm. yenisi ile değiştim. çalışma düzeni değişti normale döndü. acaba sorun bu olmuş olabilirmi?
Tamam hocam teşekkürler... Normalde adaptasyonda 3000 sabit devirde tutunca oldu demesi lazım diye biliyorum. Doğru mu?