Marş sırasında ses geldi ve LPG tekliyor

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Ergin Ateş tarafından 3 Haziran 2013 başlatılmıştır.

1. Ergin Ateş

Ergin Ateş LPG-C02b-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhaba. Aracım Citroen C4 1.6 16V Daha önce yaptığım bir araştırmayla LPG devir kablosunu bobinden söktürdüm. Başka yerden devir bulamadığı için servis küçük bir cihaz takmıştı. Araç soğukken benzinde, sıcakken direk LPG'de çalışmaya başlamıştı.
    Bugün marş basarken kontağı erken bıraktım ve araç marş almadı ama tam o sırada çat diye bir ses geldi :eek: Araç LPG'de çalışmadı. Benzinde de çok uzun süre marşa basarak çalıştırabildim. Benzinde stop edersem direk marş alıyor. Servise gittim devir cihazını söküp başka bir yere bağladılar, yeni beyin denediler ancak çözülmedi.
    Şimdi araç LPG'ye geçtiğinde tekleme yapıyor. Kalibrasyon yaparken devir okunamıyor diye uyarı verdi, sonra da manifolt basıncı düşük diye uyarı verdi.
    Usta senin sistem komple bitmiş diyor :eek: Sorun neyden kaynaklanabilir? Teşekkür ederim.

2. Ergin Ateş

Beğenilen Mesajları:
    0
    Bugün aracı bilgisayara bağladım. 1. Ve 3. enjektörde hiç basınç okunamıyo. Bir yorum uapacak kimse yok mu?

3. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba,
    devir sinyalini eski yerine yani bobine alarak deneme yapabilirsiniz.
    Eğer aynı durum devam ederse lpg kitinizde bir hasar oluşmuş olabilir.
    Enjektörde basınç okunamadı derken?

4. Ergin Ateş

Beğenilen Mesajları:
    0
    Enjektöre gaz gelmiyordu. Sorun çözüldü. Beyne giden bir kablo kopmuş. Şimdi çok iyi çalışıyor.

Sayfayı Paylaş