mayçiçek usta bakar mısın? LOVATO Hakkında

Konusu 'LOVATO LPG AYARI VE LOVATO LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve bbygt tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

1. bbygt

bbygt Member

Beğenilen Mesajları:
    22
    lovatonun yabancı sitesinde bulduğum nozul tablosu
    ve altındaki açıklamada valvetronik vs motorlar için bir beden daha küçük nozul kullanmayı tavsiye ediyor.
    ve sıcak motorda enjektör süresinin 4,5 ms nin altında olmamasını tavsiye ediyor.

Ekli Dosyalar:

Son düzenleme: 23 Haziran 2015
    x-calibur bunu beğendi.
  2. maycicek

maycicek UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    866
    aslında alt değerden çok, tam gazdaki değer önemli.

alt değeri 4.5 da bıraktığımız kabul edelim (ki şimdiye kadar 3 ohm da dahil, 3.5 ms rölanti süresi kullanıp, problem yaşayan forumda karşılaşmadık) bu durumda, tam gazda (atmosferik motor için) sağlıklı bir afr ile 14-15 ms değerlerini yakalamak mümkün olamıyor

Ben birkaç ayar denemesi sonucu, 6000 devir çeviren atmosferik motorlu araçlar için, 3 ohm enj kullanılıyorsa, 3.5 ms kadar inmek gerektiğini gördüm.

Bu nedenle 4.5 ms yüksek olduğunu düşünüyorum ve kimseye önermem.

motor tipinden bağımsız olarak, nozzle ölçüsü basınç belirlerken kontrol edeceğimiz nokta lpg enjeksiyon süresi olmalıdır.

maksimum 14-15 geçmemeli, minimum da kull enjektör tipine göre 3.5 ms alt sınırında olmalı, 2 ohm lar için 2.5 ms kadar inilebilir ama motor 7500-8000 devir çevirmiyorsa gerek yok bu kadar düşmeye.

Sayfayı Paylaş