Motor Sıcakken Gazda Başlama - Atiker Gold

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Ayhan Bey tarafından 23 Eylül 2017 başlatılmıştır.

1. Ayhan Bey

Ayhan Bey LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    7
    Merhaba üstatlar

Atiker Gold Araçımda benzin sirkilasyonu en aza indirmek icin ve konfor açısından

Parametrelerde Motor Sıcakken Gazda başlama Sekmesi olumsuzluk yönünden sıkıntı yaratırmı acaba?

Olumlu olumsuz yanlarını anlatır mısınız lütfen. Motora zarar verirmiyim ileriye dönük ? yada herhangi bir şey

Kolay gelsin...

Ekli Dosyalar:

2. Cliosymbol

Cliosymbol LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Ben ve bir kaç arkadaş yaz boyunca kullandik fast sistemde. Hava 30 derecenin altina düsmedigi sürece soguk yani beklemis motordada lpg ile basladı. Bir problem yok.

3. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Yeni motorlarda sibobların benzinle yağlandıgını düşünürsek olumsuz yönde etkisi olacağı aşikar. Fakat olumsuzluğu yasacagınız zaman araç hala sizde olucak mı ? Bu durum tamamen sizin aracınıza biçtiğiniz degerle ilgili. Trafikte çok mu stop start yapıyorsunuz veya aracınızın start-stop özelliğimi var.
    Isı 30 derecenin üzerinde ise Marş anından itibaran araç zaten 5 sn benzinde çalışacak ...

x-calibur bunu beğendi.
  4. erol60

erol60 LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    10
    bu özellik zavoli bora dada var. zarar vermeyecegini bilsem bende kullanacağim. bende gaza gecme ms 2 yaptim oyle kullaniyorum.

Sayfayı Paylaş