RAMSES LPG VERSİYON-2

Konusu 'DİĞER LPG MARKALARI AYAR VE PROGRAM ANLATIMI' forumundadır ve belen51 tarafından 15 Mart 2016 başlatılmıştır.

1. belen51

belen51 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhaba ramses versiyon-2 lpg kiti 2001 ford mondeo aracımda takılı. sizden LPG-C01a model ince uclu 10 pinli olan kabloyu satın aldım. Fakat program ve ecu bağlantısını kuramadım. kabloyu aldım sanayiye gittim onlarda yapamadı. soketin takıldığı yerdeki kablolar doğru sıralı değilmiş uğraşmak istemediler. Acaba hangi renkler lpg ayarı data transfer renkleri. yada data transfer uclarında kaç volt olmalı. lütfen yardım edin. teşekkür ederim.
    sizing sitede farklı kod var kaablo bu .
    http://www.lpgkablo.com/lpg-c018-ramses-alpg-interface-lpg-ayar-kablosu.aspx?pageID=18&PID=5079

buda bağlanı soketi.
    .

2. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.102
    Merhaba,
    Ramses bazı kitlerle tek protokol kullanmış olmalı.
    Normalde kablomuzun karşılığpında pinler dolu oluyor. Ekogas ultragas vs gibi markalardada aynı.
    Onlarda bu tür durumla karşılaşmadık.
    Şase ve 3.3volt.

3. belen51

belen51 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Cevabınız için teşekkür ederim ne yaptıysam olmadı bu Ramses ile ben ön tesisatı değiştirdim zavoli alisei easy kit ile değiştirdim.
    Sizden isteğim acaba ilk aldığım. Ramses kablosunu geriye yollasam bana yerine zavoli alisei easy ile uyumlu kablo ile değişim yaparmısınız.?

4. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.102
    Yaparız.
    Whatsapp ile iletişim kurun lütfen.
    542 3502417

emrahdt ve x-calibur bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş