RPM düzeltme ne işe yarar?

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Yucel9603 tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

1. Yucel9603

Yucel9603 LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    19
    Merhaba arkadaşlar. Atiker Fast sistemden rpm düzeltme seçeneği tam olarak ne işe yarar mesala rolanti devrinde burdan deger girerek rolantiyi yükseltebilirmiyiz biraz ugraştım deger giremedim. [​IMG]

2. Serdar gemici

Serdar gemici Member

Beğenilen Mesajları:
    44
    Atikerci değilim ama o devirde ve ms deki yakıt miktarını -... (Değer kaç ise) % olarak azatmak yada artı değer ise o değer kadar arttırmak. Gibi geldi bana.

powerkırk3 bunu beğendi.
  3. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Yücel Bey RPM DÜZELTME ekranı obd2 li gibi haritada lpg ecusunun kendiliğinden ne kadar düzletme yaptığını gösteren ekran.
    Elle düzeltme yapmak isterseniz farenin sol tuşu ile işaretlediğiniz kareleri control tuşuna basılı tutarak yukarı aşağa yön tuşları ile değiştirebilirsiniz.
    oto adapatasyonu açmak isterseniz ilk önce ayarları yedekleyin sonra yeşil otomatik adaptasyonu nun içindeki lambda sensörü karışım sınırını 3.0 girdikten sonra açık ı işaretlemeniz gerekiyor.
    Fakat harita ekranındaki benzin haritası silinecektir hareket halinde iken araç lpg de olmasına rağmen ( daha çok gaz pedalını değişik noktalarda sabit tuttuğunuz anlarda) benzine geçecek değerleri okuduktan sonra tekrar lpg ye dönüp bu ekrandaki aktif kare nin değerini değiştirerek benzin zamanı lpg de en az değişecek şekilde düzeltme yapacaktır.
    Aktif edilen penceredeki gösteri tıkladığınızda kaydı alınan benzin haritasını gösterir.
    Benim eski aracım da 1 seneden fazla açık dolaştım yeşil ve mavi çizgileri kendiliğinden üst üste getirdi ve biraz benzin harcamasını dışında bir zararını görmedim.
    Ama pek kullanışlı olmadığını ihtiyaç duyulmadığını söyleyenler olacaktır.

Cliosymbol, ersin310, Yucel9603 ve diğer 2 kişi bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş