Sanırım yeniden ayarlanmalı 1.6 102 hp

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve isletmeci tarafından 25 Haziran 2015 başlatılmıştır.

1. isletmeci

isletmeci New Member

Beğenilen Mesajları:
    3
    Aracın gaz yemesi ilk 3000 devirde iyi iken sonrasında gaz yememe durumları oluştu.Yeniden kalibrasyon yaptım. Nozullar 2.0 mm resimleri şimdi çektim ama süreler 3.5 ms ye göre baya yüksek ne yapmamı önerirsiniz ?

2. maycicek

maycicek UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    866
    nozzle 2.5 mm yapalım

3. isletmeci

isletmeci New Member

Beğenilen Mesajları:
    3
    maycicek hocam benimde böyle bir düşüncem vardı ama bir ustadan onay almadan yapmayayım dedim. 2.5 mm yapıp tekrardan bakalım.

4. isletmeci

isletmeci New Member

Beğenilen Mesajları:
    3
    Bir de bu lpg/regülator ısısı eskiden böyle eşit seviyelerde değildi. Acaba bir arıza mı var ?

5. maycicek

maycicek UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    866
    hava sıcaklığındandır.

atiker fast sistemde sıcaklık değişimine karşı ayar imkanıda var, onuda yapmanız için yönlendiririz.

ilk önce nozzle ları 2.5 mm yapmakla başlayalım.

6. isletmeci

isletmeci New Member

Beğenilen Mesajları:
    3
    Filtreleri değiştim ustaya dedim nozulları da 2.5 yapalım bana etmediği kalmadı başıma bela olursun senle mi uğraşacam bunun normal üstündeki işte kardeşim dedi neredeyse kovdu :) Kısaca nozulları genişletemedik. Artık başka bir usta bulacağım. Ayarı değişti 5.4 lere felan çıktı lpg ms. Tam olması gereken ayar dedi :) 3.5 a çekmem lazım dedikçe adam kafayı sıyırdı.

Necmi Işıklı bunu beğendi.
  7. GÖKHAN DARILMAZ

GÖKHAN DARILMAZ LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhabalar biz VAG grubu kullanıcıları ayrı bir başlıktan devam edersek sanıyorum güzel işler başabileceğiz. :) Şimdi ben bir süre ara vermek zorunda kaldım şimdi Maf temizliği vs. yaptıktan sonra kalibrasyon yaptım. Haritada devir yükseldikçe yakıt fakirleşti, yakıt oldukça azaldı (Passat 100km ş.içi 10lt lpg) fakat zarar vermek istemiyorum. Harita paylaşımı yapabilir miyiz?Teşekkür ederim.

Son düzenleme: 28 Haziran 2015
  8. maycicek

maycicek UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    866
    hayırlısı olsun diyelim, çekilecek çileniz varmış :)

isletmeci bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş