Scenic atiker fast ayar?

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Attila tarafından 8 Nisan 2018 başlatılmıştır.

1. Attila

Attila LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    92
    Aracin nozullari 1.8 basinci 1.50 falandi bu sekilde 3 yildir falan calismis sistem baya fakirdeydi kutugu sokup 2.1mm ile deldik hortumlari esitledik.Basinci ayarlamak istedik ama 1.20den assagiya inmedi neyazikki o yuzdende kalibrasyon sonu degerler 1'in altinda cikti nozulu kontrol edin dedi ok deyip gectik
    Gelelim sikintiya basinc vok oynak geldi bana normal mi acaba ve haritayı biraz duzenledim onerilere acigim dostlar

2. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Basıncda sıkıntı yok gibi görünüyor .

x-calibur, Attila ve leoncu bunu beğendi.
  3. Cliosymbol

Cliosymbol LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Komple reset yapip sicak motorda fan acmayacak sekilde kalibrasyon yaparmisin. Benzin cizginle lpg cizgin arasinda daglar kadar fark olusmus sanirim kalibrasyon yapmadin yada resetleme yapmadin.

x-calibur ve Attila bunu beğendi.
  4. Cliosymbol

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Cut-off ta basinc yükselmesi normal rolantide dalgalanma var mı ? Seyir halindeki dalgalanma bana biraz fazla gibi geldi.

x-calibur ve Attila bunu beğendi.
  5. Attila

Attila LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    92
    Ecu reset yapmadim ama basinc ve nozul ayari sonrasi tekrar kalibrasyon yaptim cizgiler birbirine yakindi ama ben tam oturtmak icin ugrastigimdan tam araliklarla sile bastigindan ayrik gibi gorunuyor bir sure kullaninca ortusuyor.
    Rolantide sikintinyok benzinebalinca bir miktar sure dusuyor gazda yukseliyor ince ayar gerekli dediginiz gibi ama basinci 1.20den assagi indiremiyoruz vida turu bitti
    Sali tekrar kalibrsayon yapacagim bakalim ozaman ecu reset de yaparim

x-calibur bunu beğendi.
  6. Cliosymbol

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Bir süre kullan basinc otursun sona kadar dayanipta düşmedigine gore diyafram yerlesmemis muhtemelen kullandikca yerine oturacak yani basincinda degisim olacak. Oturdugundan emin olduktan sonra reset ve kalibrasyon yaparsin tekrar.

x-calibur, Attila ve powerkırk3 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş