Siena 1.2 map haritası paylasabilirmisiniz

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve Nuri Tazecan tarafından 26 Nisan 2022 başlatılmıştır.

Tags:
  1. Nuri Tazecan

Nuri Tazecan New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Aracım Siena 1.2 otomatik kalibrasyon yapamıyorum bende map haritasını sıfırladım.calismasinda bariz bir şekilde düzelme rölanti de rahatlık oldu fakat bu seferde çekiş problemim var sanki aracı devirlenirken arkadan tutuyorlar gibi eğer 1.2 aracı olup map haritasını paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa denemek istiyorum

2. Murat0202

Murat0202 Member

Beğenilen Mesajları:
    2
    Aracınızda hangi sistem var ayar resimlerini paylasırsanız bakalım. Basınç nozul durumu nasıl

3. Nuri Tazecan

Nuri Tazecan New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Araçta safefast var basınç 1.10 nozulcapi ise 1.8 haritayı en kısa süre de yükleyeceğim.harita map sifirladigimda programın kendi otjinal sıfırlanmis hali ile duruyor şu anda

4. mahirK

mahirK LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    82
    Merhaba yapman gereken
    manuel olarak harita oluşturmalısın

5. Nuri Tazecan

Nuri Tazecan New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Manuel harita degerlerini neye göre yapmalıyım yani hangi devirde kaç olmali

6. Kalitex

Kalitex Active Member

Beğenilen Mesajları:
    65
    Benzin süresine göre yapmalısın.önce bir süre aracını benzinde kullan bir kac gün kadar.sonra rolantiden başlayarak tüm devirlerde benzin sürelerini not al.sonra aracı lpg ye geçirip yine benzin sürelerine bak.benzin süresinin lpg ile çalışırken de not aldığın surelere yakin olması gerekir.benzin süren mesela benzinde rolantide 3.2 ms.lpg ye geçince de benzin süren yine 3.2 ms de kalıyor ise ve lpg süresi benzin süresinin 1.5 , 2 katından fazla değil ise ayar iyidir.fakat lpg de benzin suren düşüyor ise lpg zengin yani süreyi azaltman gerekir yükseliyor ise lpg fakir süreyi arttırman gerekiyor haritadan

husnu bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş