Sıralı Sistem Lpg Elektrik Bağlantısı Hk.

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve Selfpower tarafından 4 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

1. Selfpower

Selfpower New Member

Beğenilen Mesajları:
    5
    Merhaba arkadaşlar, 2003 ford fiesta aracımı yeni aldım nlp diye bir marka var. Sorunum şu ki araç benzinde ve lpg de rölantide tekliyor gidişinde bir sıkıntı yok. Yaklaşık 13 senelik sistem olduğundan enjektör hortumları vs hep çatlamış, muhtemelen elektrik bağlantılarıda oksitlenmiş ki kabloları oynatınca rölantide tekleme olmuyor. Ben bu sistemin en azıncan elektrik bağlantıları söküp sadece benzinde düzgün çalışacak hale getirmek istiyorum. Bunu yaparsam sanırım rölantideki vuruntu tekleme problemide düzelecek. Bunun için hangi adımları izlemeliyim. Teşekkürler.

2. husnu

husnu UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    509
    Enjektörlerin soketlerinin bağlandığı kabloları takip edip bağlantı yerlerini yeniden lehimleyin sallayınca düzeliyorsa temassızlık olabilir, sistemi iptal etmek istiyorsanız soket girişini dışarda bırakıp diğer kabloları birbirlerine lehimleyin oksitlenme varsa bir miktar uçlarından kesip yeniden lehimleyin ama sistemi bence iptal etmeyin tüm uçları yenileyip lehimleyin bantları, ayrıca sistemdeki diğer kablolarda kontrol edin inş sorununuz düzelir

3. Selfpower

Selfpower New Member

Beğenilen Mesajları:
    5
    Ulasilmasi zor bir yerde oldugundan ben bir lpg ustasina goturup tesisati komple yeniden baglanti yaptirayimTeşekkürler @husnu

Sayfayı Paylaş