Sitenizden Enjektör seti ve kablo alıyorum Nozul önerisi?

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Emirhancakir tarafından 14 Haziran 2016 başlatılmıştır.

1. Emirhancakir

Emirhancakir LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    6
    Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde aracımın 0.60 kuruş yaktığını belirten bir konu açmıştım. 50 TL para vermiştim gaz ayarı yapmışlardı, kaçak yok denmişti. En son baş edemedim ve yetkili atiker servisine gittim. Her yere bir cihaz ile baktılar kaçak yok bu kadar da yakamaz senin hatan var dediler yakıyor ya kaçırıyor işte demek ki dedim ve dolum ağzına bakmasını rica ettim ve sorun ordanmış. Şamandıram geri kaçırıyormuş ve dolum ağzım da tutmuyormuş geri kaçırıyormuş. Bana Enjektörlerimin eski olduğunu şamandıra ve dolum ağzımın değişmesi gerektiğini söyledi ve verdiği fiyatlar çok yüksekti. O yüzden sitenizden sadece Italyan kalite enjektör seti, dolum ağzı ve kablo alıyorum. Enjektör setinin nozullarını neye göre gönderceksiniz? Yanlış nozul gelmesini ve onla da uğraşmak istemiyorum. Aracımın bilgileri şöyledir;

Hyundai Elentra 1996 Model Station Wagon 1293kg Otomatik Şanzıman 1.8 GLS 16 Valf 128hp DOHC motor. Siparişi verirken not kısmına bu bilgileri mi yazmam gerekiyor yoksa sizin burda belirticeğiniz nozul ölçüsünü mü yazmam gerekiyor araç bilgileri ile beraber? Ve bunları aldıktan sonra kime aldığıma dair nasıl bildirmeliyim ve ayar yapmama nasıl yardımcı olabilirsiniz?
    Eğer eliniz de 42LT simit tüp ortasında şamandıra olan için şamandıra var ise onu da sizden almak istiyorum yok ise başka bir yerden alabilirim.

İlginiz için şimdiden çok teşekkürler. Umarım bunca masraftan sonra aracın yakıtını km de 0.25 kuruşa düşürebiliriz.

2. Emirhancakir

Beğenilen Mesajları:
    6
    Arkadaşlar ilgilenecek kimse yok mu? Aracım gaz kaçırıyor acil halletmem gerekiyor, lütfen yardımcı olur musunuz :(

3. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba,
    nozullar sipariş notuna yazacağınız : aracın motor hacmi ve gücü (hp)ne göre ayarlanıp gönderilir.

4. Emirhancakir

Beğenilen Mesajları:
    6
    Siparişi verdim ve tüm ürünlerim elime geldi. Çok hızlı servisiniz için çok teşekkür ederim. Tam 24 saatte elimde ürünler. Tabletim olduğundan pc olmadığından bana cd içerisinde bulunan ya da en güncel yazılım için link verebilir misiniz? İnternetten 10.4.0.2 sürümü açtım ve ecu bu sürüm ile uyumlu değil dedi. Kullanabileceğim en güncel hangi sürüm var ise verebilir misiniz arkadaşlar?

5. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Link gönderildi.
    Biz tşk ediyoruz.

Sayfayı Paylaş