Yeni arac yeni lpg sorunlari

Konusu 'DİĞER LPG MARKALARI AYAR VE PROGRAM ANLATIMI' forumundadır ve alemdarli46 tarafından 13 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

1. alemdarli46

alemdarli46 Member

Beğenilen Mesajları:
    1
    Merhaba degerli ustalarim.

Sizden aldigim atiker kablo ile formunuzda yer alan bilgiler dogrultusunda ayar yapip duzeltmeler yaptimistim. Hic sorunum yoktu astra g ve clio aracimda. Bilgiler icin tsk ederim. Gelelim yeninsoruna. Vectra c aldim. 1.6 100 bg destro lpg var. Aracta rolanti ve tekleme sorunu yok. Herhangi bir ariza lanbasinida yakmiyor. Sorun yakit ve cekis. 1 lt lpg ile max 9 km gidiyir. Sehirler arasi hizn90-120 km arası.Benzinde cok guzel ama lpg de cok hantal kaliyor. Birde lpg de ayagimi gazdan cekince rolantiye dusmesi biraz gec oluyor. Yolda bosa atarsan 1500-2000 devirde kaliyor asagiya inmiyor.Astra g sanki lpg yok gibiydi benzinde calisiyor gibiydi. Tabi sizin engin bilgileriniz dogrultusunda. Tum lpg sistemi yeni takilmis. Basinc 1.20 bar , nozullar 2.00 mm. Enjektor ile manifolt arasi hepsi eşit 10 cm. Destro kablo olmadigi icin resim alamadim. Zaten programda benzin lft sft degeride yok. Araci lpgye alinca benzin enjektor sureside degismiyor.
    Yeterince aciklama yapmaya calistim. Yorumlarinizi bekliyorum

2. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.102
    Merhaba,
    sorun ayar ile alakalıdır.
    Donanımsal bir sorun olduğunda illaki bir semptom olur.

Sayfayı Paylaş