Astra j lovato lpg

Konusu 'LOVATO LPG AYARI VE LOVATO LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve spawnnq tarafından 20 Aralık 2015 başlatılmıştır.

  1. maycicek

    maycicek UZMAN

    Katılım:
    22 Nisan 2013
    Mesajlar:
    2.607
    Beğenilen Mesajları:
    865
    şu anda problem LPG süresinin yüksek olması, nozzle ların büyümesi gerekli.

    2.4-2.5 mm nozzle ölçüsü ve 1-1.1 bar basınç ile yeniden kalibrasyon yaparsanız, duruma ondan sonra tekrar bakalım.
     
  2. maycicek

    maycicek UZMAN

    Katılım:
    22 Nisan 2013
    Mesajlar:
    2.607
    Beğenilen Mesajları:
    865
    keşke ustalarimiz isine vakif olsaydi da insanlar ugrasmasaydi.
     
  3. x-calibur

    x-calibur Super Moderator

    Katılım:
    7 Haziran 2015
    Mesajlar:
    3.331
    Beğenilen Mesajları:
    3.067
    Yusuf Bey, Sanal ortamda BÜYÜK HARF kullanımı BAĞIRMAK anlamına geldiğinden lütfen küçük harfler kullanalım. Teşekkürler
     
    yusuf usta bunu beğendi.
  4. x-calibur

    x-calibur Super Moderator

    Katılım:
    7 Haziran 2015
    Mesajlar:
    3.331
    Beğenilen Mesajları:
    3.067
    Malesef bu şekilde birbirimize yardımcı olmak zorunda kalıyoruz. Piyasada, ne yazık ki taktığı kitten bi haber bir sürü firma mevcut. LOVATO bayisisiniz herhalde Yusuf hocam, Konuyu açan arkadaşımızın video kayıdı vardı izledim ama buraya koymadı kendisi, videoda harita ekranında TOP habire sıfıra gidip duruyor. Ve arkadaşımızda çok kere taktırdığı yere gitmiş ama pek çözüm bulamamışlar herhalde.
     
    yusuf usta bunu beğendi.
  5. x-calibur

    x-calibur Super Moderator

    Katılım:
    7 Haziran 2015
    Mesajlar:
    3.331
    Beğenilen Mesajları:
    3.067
    Aynen bu şekilde benimde gördüğüm, şimdi siz işin içinde olduğunuzdan sözüm meclisten dışarı olsun, şimdi bir LPG taktırmaya gittiğimizde bir sürü marka var aynı dükkanda, ucuzuda var pahalısıda var, gittiğimiz yer önce pahalıdan başlıyor ucuza doğru satmaya çalışıyor. Ben LOVATO olsun diye gittim , adam bana LOVATO yu kötüledi PRİNS takalım dedi. Neyse zaten maddi olarakta bütçem fazla olmadığından LOVATO takmayı ben ustayı ikna ettim :) Montaj yapıldı, otomatik kalibrasyon, laptopta birşeyler işaretlemeler, söyledim diye birde usatnın birisini bir yerde işi olduğu için yol testi adı altında birini bırakma derken ben arkada izliyorum, basıyor basıyor arttır diyor azalt diyor falan filan..Neyse ama ayar işi hep yalandan
     
    cavit yordam ve yusuf usta bunu beğendi.
  6. spawnnq

    spawnnq New Member

    Katılım:
    30 Kasım 2015
    Mesajlar:
    12
    Beğenilen Mesajları:
    2
    Yusuf bey sadece lpg olarak değil genel olarak olaya bakarsanız internet geniş bir paylaşım ağı ve insanlar bazı şeyleri öğrenebilir araştırabilir yapamazsa sorabilir.Örneğin laptopta bir arıza çıktığında veya bir programı kuramadığımızda ilk iş arama motorundan aratıp konuyla alakalı soru sorup aynı sorunu yaşayan insanların tecrübelerinden faydalanmak isteriz.Burda da benim sorma amacım bu.Aklına yatmayan birşeyin sorunun yine aynı sorunu yaşayan birinin çözdüğü şekilde yaşayıp çözmek en azından sorunsuz bir şekilde daha uzun bir km yapabilmek için bilgi paylaşımı yapıyoruz.nozul değişimi + oto kalibrasyonla sadece bu işler çözülmüyo malesef.yol ayarı yapan ustalarımız baya az olduğundan iş başa düşüyor.O yüzden araştırıp yapıyoruz yoksa ustaya kalsa birşey yok canavar gibi makina diyip gönderecekler.Kimse kimsenin malını kendi sahibinden daha iyi düşünemeyeceğini biliyoruz o yüzden daha iyisini yapabiliyorsak elimizden geleni yapmak için burdayız.Genel anlamda sizde haklısınız yusuf bey ancak kendi malımızı dusunmek birazda kendimize kalıyor.
    x-calibur yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim :)
     
    x-calibur ve powerkırk3 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş