Atiker Fast Enjectör

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve arnesto06 tarafından 20 Kasım 2012 başlatılmıştır.

1. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Montaj için gerekli bütün aparatları ile gelmektedir.
    Sadece iki enj. arasına hortum ekleniyor.
    Yanılmıyorsam 1.8 mm standart nozul ile geliyor.
    Eğer mumkunse gönderilebilir istediğiniz ölçüde.

2. husertas

husertas Member

Beğenilen Mesajları:
    17
    Selamlar,
    Enjektörleri aldım ama bunlar Atiker sistemle farklı.

İnceleyeyim dtayları bildirim.

Saygılar

Moderatör tarafından son düzenleme: 19 Aralık 2012
  3. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Bu uyumsuzluğu bilerek göndermedik. Enj. size kar amacı gütmeden gönderdik.
    Kullanmadan iade edebilirsiniz.

4. husertas

husertas Member

Beğenilen Mesajları:
    17
    Teşekkür ederim.
    Ben de zaten şikayet değil, bilgi olsun diye bildirdim size. Yoksa geri alacağınızı zaten biliyordum.
    Bilgilendireyim ki, böylece sonraki müşterilerinize daha güzel çalışma ortamı bulursunuz bu ürünlerde.
    Ben bir fabrika yönetiyorum ve atölyedeki teknik imkanlarla, biraz söküp takarak, biraz bir yerlerini delerek sisteme uydurdum. Şu anda sorunsuz çalışıyor gibi.

Detaylı bilgi vereyim, map girişi Atiker'den çok farklı, ben eski enjektördeki map girişini söküp sizin enjektörlere taktım biraz gevşek olsa da oturdu. Ama kaçak yapma ihtimali çok kuvvetli, uygun bir zamanda başka bir çözüm bulmam gerek. Belki farklı bir oring kullanarak bunu halledebilirim.

Nozulların vida yuvaları tamamen farklı ve hiç bir şekilde diğer nozullarla uyumu yok. Ben sizin enjektörleri 2,5 mm matkapla deldim ve eskileri attım.

Ayrıca nozullar Atiker'inkinden daha kalın. Normal gaz hortumları daha zor giriyor.

Regülatörden gelen bağlantılar ve grup enjektörler arasındaki hortum bağlantıları Atiker'inkinden daha kalın. burada Atiker hortumları işe yaramıyor, çok zor geçiyor hatta geçmiyor. Başka bir hortum bularak bağlantıyı yaptım. Regülatör hortumunu ise eski girişi yeni sisteme takarak hallettim. Bu girişlerin vida yatakları aynı.

Henüz kalibrasyon yapamadım ama Şu anda sorunsuz çalışıyor. Uydurma işlemleri baya bir vaktimi aldı. Elinde alet edevat olmayan bir kimsenin yapabilmesi zor.

Dediğim gibi bilgilendireyim diye yazıyorum. Başka bir sefer başka bir müşteri sorarsa sistemini sorup ona göre parçalarla göndermeniz için.

Saygılar

5. malatyadoğan

malatyadoğan LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    6
    Desteği fazla incitmeyelim, Allah razı olsun her işimize koşuyor.Bu tip ufak detaylar internetten alışverişlerde daima olabilir.Sonuçta görmeden ürünü alıyorsunuz.Adı geçen enjektörleri atiker sistemde çok gördüm, sadece plastik hortumların biraz genişini veya darını almanız gerekli.O hortumların 20000km de bir değişmesi öneriliyor.Bence hortumları değiştirip kullanın.Ayrıca enjektörler kar amacı güdülmeden gönderilmiş nette fiyatı 100 den başlıyor, burda parçacı 120 aynı enjektöre fiyat verdi, 2+2 şeklinde alırsanız 150 tlye çıkıyor.Umarım Allah Serdar Bey ve arkadaşlarının yolunu açık eder, lpg yedek parça işine de girerler.

6. husertas

husertas Member

Beğenilen Mesajları:
    17
    Anlaşılan "doğru bilgilendirin" uyarım incitici olmuş. Düzeltme mesajını yukarıda yayınladım. Eskisini de siliyorum.

Yoksa MSCSİ her problemimizde üşenmeden yardıma koşan arkadaşlarımız, onları üzmek aklımıza bile gelmez.

Sayfayı Paylaş