Atiker Fast Hyundai Accent Era lpg ayarı

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve ALPEREN5939 tarafından 13 Haziran 2018 başlatılmıştır.

1. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Hocam buji kablosundan yapmaz. Çıkan bujilerin seramikleri beyaz elektrotları ince gri kurum baglamışşsa ateşleme de sıkıntı yoktur.
    Sizin aracınızda mesela egzozda delik olabilir mi lambda sensörü sağlam mı birsey var ama bende bilemiyorum

x-calibur bunu beğendi.
  2. Serdarserdar

Serdarserdar Lpg-C01A Pro Atiker Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    22
    Hocam bende de era var 2. Oksijen sensörü değerlerini kontrol etmeniz lazım eğer ışık yakıyorsa. Ben %40 zengin yaptım yine fakir dedi. Benzin de deneyin en az bi 200 km gitmeniz lazım yine yakarsa araçta bir sıkıntı var demektir. Katalizör ve oksijen sensörlerinin ikisine bakmak lazım. Bende artık yıldım, vazgeçtim, ve param bitti en son çareyi bir LPG cide buldum hata kodlarını otomatik sil diye bir seçenek var safefasta onu seçti ne ışık ne hata tertemiz :D

ALPEREN5939 bunu beğendi.
  3. ALPEREN5939

ALPEREN5939 Member

Beğenilen Mesajları:
    21
    powerkırk3 hocam fakir karışım yine başladı haritada sıkıntı yok ms basınç enjektörler yeni ama ltft duruma göre -4 + 4 arası genelde -1 -4 arası benzinde hata veriyor dikkat ettim bazen hatta tam tersine lpgde daha geç lamba yakıyor :) sizce ne olablır bu durum bujiler yeni kablosu orjınal kendi kablosu benzin pompası yan sanayı ama ondan yapabilirmi ve dikkat ettim araç benzinde stft + lara kaçıyor düzeltme yapıyor ama izlenimim bu şekilde

4. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Aslında değerler normal çünkü ltft+stft +-%5 normal aralıkta diyoruz .
    Lamba yakıyor derken motor arıza lambasını kastediyorsunuz sanırım .
    Motor arıza kodları neler bakmak lazım. Benzinde de arıza lambası yanıyorsa ilk bunun sebebini bulup çözmek gerekiyor sonra lpg ayarına bakmalı.

Sayfayı Paylaş