ATİKER FAST SIRALI SİSTEM LPG AYARLARI RESİMLİ

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve hondamurat tarafından 18 Nisan 2014 başlatılmıştır.

1. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.102
    İşin mantığını çözen bütün müşterilerimizden foruma katkı bekliyoruz.
    Edindiğiniz tecrübeleri paylaşmak, yeni kullanıcıların önünü daha hızlı açacaktır.
    Bu vesile ile bu işe öncülük eden Sn.mycicek arkadaşımıza ve diğer kullanıcılarımıza tşk. ediyoruz.

2. hondamurat

hondamurat Guest

Merhabalar Karaefe,
    ilk başta yapmış olduğunuz kalibrasyon çok kötü.
    1. yapmanız gereken lpg sıcaklık sensörünü regülatör üzerinden sökerek ya filtre ya da enjektör kütüğü üzerine alın. 2. olarak nozullarınızı 2mm olarak büyütün. lpg yi kullanmadan hatta akü kutup başını sökün 30 dakika kadar bekleyin .aküyü taktıktan sonra 10-15 dakika benzinde rolantide çalıştırın ve 50 km civarında benzinde bütün devirlerde sakin -agresif şekilde şehir içi dışı kullanım yapın . sonra yine aracınız tam ısınmış şekilde otomatik kalibrasyon yapın. ve haritaları bizimle paylaşın . buradan en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışalım .iyi günler

3. karaefe

karaefe LPG-C04a Pro Brc Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    47
    tavsiyere teşekkurler en kısa zamanda yapacağım ama bizde otomatik kalibrasyon yok fast 1.3.2 verisyon uyumlu..

4. hondamurat

hondamurat Guest

pardon fark etmedim

5. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.102
    1320 versiyonunda kalibrasyon mevcut. Win7 kullanıyorsanız yazılar gözükmez menüde.
    Yeni versiyon programlarla menü ve işlevler aynı.

6. hondamurat

hondamurat Guest

Evet bende pc ye programı kurdum .yazılar yok ama kalibrasyon menusu mevcut.

7. hondamurat

hondamurat Guest

Sevgili forum arkadaşlarım ve ustalarım , haftada bir olmak üzere aracıma bağlanarak durumunu kontrol ederim . çok şükür son yaptığım noktasal müdahaleden sonra performans ve yakıt konusunda şikayetim yok ama dün akşam bir daha bağlanmak istediğimde program ecu resetlendi hatası verdi . baktığımda haritada veya noktasal müdahalede herhangi bir değişiklik söz konusu değildi. bir kaç ay önce aynı durum olmuştu ve yakıtım artmıştı. aynı zamanda lpg nin yada aracın elektrik aksamıyla bir oynama söz konusu değil . sizce neden yapar. bu arada yakıt bitmek üzere iken lpg fakire düşüyor , yakıt alıp kullandığımda yine normal değerlere geri geliyor bu durumun basınçla alakası var mı . basınç düzeltmeden ayar yapsam yeterli olur mu . teşekkürler iyi günler

8. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Aracın fakire düşmesini Mayçiçek ustanın anlattığı şekilde basınc düzenleme ekranından ayarlamanız ve min basınç değerini 0.65 / hatta 0.70 ayarlamanız yeterli olması gerekir..Kolay gelsin.

9. hondamurat

hondamurat Guest

teşekkürler powerkırık3 ,
    peki ecu resetlendi hatası neden olabilir bununla ilgili düşüncesi olan .

10. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.102
    Ecu resetlendi uyarısı : ecu elektiriği kesildiğinde verir.

11. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Resetlenme için O zaman akü kutup.başından gaz kablosunun üzerindeki sigortadan lpg ecusunun fişinden ve elektriğin alındıgı yeri bir kontrol etmek lazım akünüz eskidir marş anında voltaj düşüyor olabilir ben bunlardan şüphelenirdim..

12. hondamurat

hondamurat Guest

Hmm teşekkürler ben yarın bir baktırayım sıkıntı varmı tesisatta.iyi geceler
    Peki ustalarım ecu resetlendi dediğinde bir kayıp söz konusu olur mu

13. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.102
    Resetleme sonrası kalibrasyon yapmakta fayda görüyoruz.

14. hondamurat

hondamurat Guest

Merhabalar.
    Uzun suredir işlerin yoğunluğundan bakamadım foruma .malum havalar soğumaya başladı sizce yeni bir kalibrasyon şartmı birde aracın filtresinin değişeli 10000 km oldu ama uyarı sesi vermiyor sistem . Bunun açıldığı bir yer var mı. Ya da neden vermez . Sizce lpg filtresini değiştirmeli miyim.herkese iyi akşamlar

15. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.102
    Merhaba,
    Filtre 10000K'da değişim gerektirmez. Ben risk almayayım enjektörlerimi iyi koruyayım derseniz tavsiye ederiz. Kalibrasyon yapmanızı şiddetle öneriyoruz. Servis denetim menüsü sağ üst köşede bulunan "i" ye tıklanarak açılır Fast programda. Safefast ise servis denetimi mevcut değil.

16. hondamurat

hondamurat Guest

Teşekkürler. Peki filtre değişimi için uygun gördüğünüz km kaç ?.iyi gunler

17. hondamurat

hondamurat Guest

Birde fast sistem 10.0... sonra çıkan bir güncelleme mevcuttur. Varsa gönderirseniz sevinirim.

18. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.102
    Üretici tavsiyesi 10000K. 15000 ideal.

19. hondamurat

hondamurat Guest

Teşekkürler..:)

20. hondamurat

hondamurat Guest

yeni yazılımın bir artısını ön planda göremedim ama geri de yani ecu üzerinde sanırım yeni bir şeyler var . bir önceki versiyonda benzin haritası silinmez iken bunda siliniyor .
    teşekkürler

Sayfayı Paylaş