atiker fast sistem1.3.2.0

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve ismetoz tarafından 29 Aralık 2012 başlatılmıştır.

1. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Enjektör değişimi yapılmış.

2. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Enjektör değişimi yapılmış.

3. ismetoz

ismetoz Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Selamlar destek cevap vermiş sadece açıklama yapayım dedim serviste enjektörler değişti,(serviste enjektörler omaj vermiyor dediler) filtre değişti sıcaklık sensörü regulatörden enjektör kütüğü üzerine alındı,yağlama sistemi takıldı çıkan enjektörleri alıp evde detaylı temizlik yaptım ve nozulları hem üzerinde yazı hem elektronik kumpas ile ölçtüm 1.5 luk taktıkları enjektörler dediğim gibi matkap ile 1.8 yapıp taktılar kalibrasyon yaptılar orda 1.5 gibi çıktı çarpan el ile 1.3 yaptılar çarpanı çıkan enjektörleri o şekilde takıp deneyeceğim olmaz sa matkapla 2 yapıp deneyeceğim yine olmaz sa 500 km sonra dedikleri gibi servis e gideceğim bakalım gelişmeleri paylaşırım

Moderatör tarafından son düzenleme: 20 Ocak 2013
  4. mehmet akgül

mehmet akgül New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    merhaba proğramdan map ayarı yapıp yakıtı ayarladıktan sonra (basıncımız 1 bar ayarlı) kalibrasyon yapıyorum kalibrasyon tamamlanıyor fakat map ayarı yüksek çıkıp sanki bozuluyor bu normalmi yoksa kalibrasyondan sonra map ayarının değişmemesimi gerekiyor bunun sebebi ne olabilir ne yapabiliriz teşekkürler

5. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Turuncu çizgi yani çarpan nozul çapınıza ve basıncınıza bağlı olarak değişir.
    1 bar basınçta turuncu çizgi 1.4 değerinin üstünde çıkıyorsa nozul çapınız küçük demektir.

6. mehmet akgül

mehmet akgül New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Ustam benimki multifast sistem bu sistemde 1,4 değerinin üstünde çıktığını nasıl anlarım görsel olarak böyle değerler yazmıyor benimkinde

7. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Şimdi programı kontol ettim araca bağlı olmadan bir şey anlaşılmıyor.
    Görsel koymanızı rica ediyorum.

8. mehmet akgül

mehmet akgül New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    bağlayınca tekrar dönerim teşekkürler

9. ismetoz

ismetoz Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    chip

Selamlar aracımın chip ini modifiyeli chip ile değiştirdim henüz test sürüşü yapmadım ilk gördüğüm gaz a geçiş daha düzgün sanki sorum şu acaba yakıt haritası oluşması için benzinde belli km yapmam gerekir mi veya kalibrasyon gerekir mi kablo prgrm var biliyorsunuz sizden almıştım

10. Docdor

Docdor New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhabalar fast sistem 1.3.2.0 versiyonunda harita kısmında kilit diye bir seçenek var bu işaretli mi bırakılmalı ayarlamalardan sonra yoksa sürekli bu seçenek işaretlenmemelimi ne ayardan önce ne de ayardan sonra resimde görüldüğü üzere mesala şu an işaretsiz

11. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Haritaların oluşması için (hem lpg hem benzin)her iki yakıt türünde de araç kullanılmalıdır.

12. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Bozuk lpg ayarının benzin haritasını bozmasını engellemek için kullanılır.
    Yeni versiyonlarda o seçenek yok. Aracın benzin haritası tam oluştuğunda seçilip kaldırmadan devam edilebilir.

13. Docdor

Docdor New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Arkdaşlar aracım hızla giderken vitesi boşa alınca motor tam sıcakken enjeksiyon süreleri en aza inince yani bazen stop ediyor bu durumdan kurtulmak için çarpan çizgisinde hangi değeri oynamalıyım ki rölentide biraz daha zengin karışım verip stop etmesin belkide düşüncem yanlış olabilir yorumlarsanız sevinirim.Bu mantık doğru olurmu acaba

14. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba
    Otomatik adaptasyon açık ise fakir karışıma neden olur. Ondan olabilir.

15. Docdor

Docdor New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    teşekkür ederim benimki fast 1 otomatik adaptasyonu yani programı desteklemiyor 1.3.2.0 ile bağlanıyorum el hasıl otomatik adaptasyon olayı yok kendim hangi parametreyi oynamalıyım biraz zenginleştirmek için stop etmesin diye çarpanlarımı düzelteyim..

16. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Turuncu çizgiyi aşağı çekerseniz yakıt azalır, yukarı çıkarırsanız çoğalır.

17. ismetoz

ismetoz Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Benim tavsiyem turuncu çizginin başlangıcında sarı nokta var o noktaya sağ tıkla ve az yukarı çek ,sadece o noktayı ve gerekirse bir veya iki nokta daha oluştur o noktanın sağında hemen oluşturma da ayni şekilde yapılıyor oluşturmak istediğin yere imleci getir ve sağ tıkla ve nokta oluşacak tekrar tıkla nokta kırmızı olacak ok işaretleri ile o noktayı aşağı ve yıkarı ayarlayabilirsin bu şekilde sadece alt devirlerde rölanti ve az üstünde yaparsan yakıtın fazla artmaz ve stop olayını önleyebilirsin kanımca

18. Docdor

Docdor New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    teşekkürler

19. ismetoz

ismetoz Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Selamlar ben kablo ile direkt bağlandığımda sorun yok fakat malum bu işi evin önünde ve yol kenarında yaptığımdan kablo boyu kısa geliyor 1 mt lik usb ara kablosu ilave etiğimde bağlantı kuramıyorum bir türlu sorun benden mi acaba (bilgsayar veya programdan) yoksa genelde durum o şekilde mi acaba?

20. mstfkmlshn

mstfkmlshn New Member

Beğenilen Mesajları:
    10
    Hocam bende ara kablo kullanıyorum yaklaşık 1.5 m kendi kablosuyla birlikte hemen hemen 2 m oluyor ancak bağlanabiliyorum.

Sayfayı Paylaş