Atiker Fast system ayarı

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve mustafa52 tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

1. mustafa52

mustafa52 Member

Beğenilen Mesajları:
    1

Valla ustam ne yaptımsa bundan daha iyisi olmadı.
    Enson hali bu. Birşey belirtmek istiyorum. 3 gündür bilgisayar arabaya sürekli bağlı ve Gözlemlediğim bir şey var.
    Şuanki verdiğim Fotoda yeşil biraz yukarda görünüyor. bunun nedenini şöyle anlatayım.
    Arabamı düz yolda kulladığım sıralar mavi ve yeşil örtüşüyor.
    Fakat 2 , 3 Km Rampa çıkarsam yeşil çizgi eğrisi bozulmadan olduğu gibi yukarı çıkıyor.
    Şuanki vediğim Foto. Rampa bittiği ve düz yola girip 1 km gittikten sonra çektim.
    Yani yaklaşık 3 Km sonra bu çizgi örtüşecek.
    Yorum sizin.
    Ama ben bundan başka düzeltemedim.
    dediğiniz gibi herşeyi yaptım bukadar oluyor.
    birde 8 ve 15 noktalarını kaliprasyonda olduğu gibi bırakırsam. yeşil ve mavi arasında 1 santim kadar açıklık oluyor.
    Sayğılar..

2. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Mustafa52 yola gore yesil mavi cizgilerin yer degistirmesi benim 2004 1.6 focus da da oluyor bence en yakin halinde birakabilirsin bakalim ustamiz ne diyecek.

3. mustafa52

mustafa52 Member

Beğenilen Mesajları:
    1
    Şuan bıraktım zaten 2 gündür böyle kullanıyorum. Depoyuda fulledim yakıt tüketiminide ölçeceğim. 100 Km olun ca tekrar fulleyip bakıcam.

4. EGR

EGR LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    211
    Yukarıdaki harita gibi bir harita olamaz sizin benzin haritanız bozulmuş kuttup başını söküp yeniden kalibrasyon yaparsan sorunun düzelecektir. daha öncesinden 1.8 lik nozul kullandığınızdan lpg süreleri çok uzun oluyor ve araç benzinde kendini fakirleştiriyor.

Sayfayı Paylaş